|
Nu esti logat.
Ora pilulei!!!#1 2009-05-08 21:23:44
Ora pilulei!!!Daca am luat pilula contraceptiva cu jumatate de ora intarziere,scade protectia?Cat am voie sa intarzii maxim,de la ora exacta la care trebuie sa iau pastila?Multumesc! Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul! Offline #2 2009-05-08 21:25:52
Re: Ora pilulei!!!pentru o jumatate de ora intarziere nu e nici o problema. cat despre intarzierea maxima eu stiu de 12 ore dar nu stiu daca se aplica pentru toate ac, la monofazice stiu sigur ca da. asa ca mai bine spune ce ac iei si iti vor raspunde fetele I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-05-08 21:28:23
Re: Ora pilulei!!!Multumesc pentru raspuns!Eu iau Karissa.Totusi stiu ca daca intarzii 12 ore,ceea ce e cam mult,cateva zile dupa trebuie sa folosesti protectie suplimentara. Daca in Romania mama prostilor nu ar lua anticonceptionale,ar fi gravida tot timpul! Offline #4 2009-05-08 21:36:31
Re: Ora pilulei!!!daca intarzii maxim 12 ore protectia se mentine, spune si in prospect pe net. daca intarzii mai mult de 12 ore trebuie protectie suplimentara urmatoarele 7 zile ( pana iei 7 pastile ). oricum, cel mai bine e sa nu intarzii atat! insa pentru o jumatate de ora, o ora - doua nu se pune problema de diminuare a protectiei I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2009-05-11 22:20:25
Re: Ora pilulei!!!si eu iau karissa de 6 luni, si pana acum 3 zile nu am avut intarzieri semnificative. am luat la ora 16 si apoi a doua zi la ora 12 noaptea... deci am intarziat 18 ore. stiu ca peste tot scrie ca 12 ore e maximu, da as vrea totusi sa stiu din propria experienta a cuiva ca se intampla sau nu ceva, ca scris gasesc si eu oriunde. multumesc. Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-11 23:16:22
Re: Ora pilulei!!!piie, fiecare organism reactioneaza diferit si da! sunt fete care au ramas insarcinate in felul asta I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2009-05-12 07:56:35
Re: Ora pilulei!!!asta e a 3a zi dupa ziua cu pricina. sa iau postinor? Ultima oara a fost editat de piie (2009-05-12 07:57:01) Offline #9 2009-05-12 16:43:56
Re: Ora pilulei!!!nu, deci eu am luat sambata pilula cu intarziere 20 de ore de fapt, si duminica am avut contact, neprotejat bineinteles, pt ca nu mi-am dat seama de gravitatea situatiei. luni mi-am dat seama ca am facut o greseala cam mare, si astazi, marti dimineata am luat postinor. deci cred ca va fi bine... Ultima oara a fost editat de piie (2009-05-12 16:44:46) Offline #10 2009-05-13 18:53:11
Re: Ora pilulei!!!e a doua zi dupa ce am luat postinor, si nu am avut nicio sangerare. e in regula? acum cateva luni am mai folosit, si am avut sangerari, putin, dar am avut Offline #11 2009-05-13 18:54:15
Re: Ora pilulei!!!nu e neaparat sa ai sangerari, e un efect secundar care poate aparea uneori, iar alteori nu... nu inseamna nimic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|