|
Nu esti logat.
Varice (si) din cauza anticonceptionalelor#1 2009-05-11 13:27:22
varice (si) din cauza anticonceptionalelorCam dupa ce am inceput sa iau anticonceptionale (acum 2 ani) am observat ca mi se pronuntasera anumite vene pe picioare . n-am dat o mare importanta si nici nu am asociat fenomenu cu ac . asta pana au inceput sa devina f dureroase si din ce in ce mai inestetice (am decat 20 de ani ). si am fost la un doctor ca sa le vindec . prima intrebare a lui a fost daca iau anticonceptionale si mi-a interzis sa le mai iau , "sa caut alta metoda!" . nu mai iau de vreo 2 luni si am inceput si tratarea unei vene . Chiar asa o trebui sa nu mai iau niciodata ac...sau o fi fost vorba de acel tip de ac?Mi s-a parut cam drastica decizia lui Cu prezervativ am incercat pana acum si vreau sa incerc altceva pt ca nu imi "convine" . Am vazut ca sunt mai multe metode contraceptive insa majoritatea au aceleasi actiuni ca si pilulele , deci asupra circulatiei mele (f proaste ) ar avea acelasi efect devastator (cred) . Voi ce ziceti?sau ce stiti? Offline #2 2009-05-11 17:06:26
Re: varice (si) din cauza anticonceptionalelora zis daca vinisoarele au aparut din cauza estrogenului? cuc. Offline #3 2009-05-12 09:51:53
Re: varice (si) din cauza anticonceptionaleloruite ai putea lua exluton vad ca scrie ca pot fi administrate si femeilor cu varice, inceraca sa vb cu medicul ginecolog sa iti dea ceva special. Offline #4 2009-05-12 16:28:32
Re: varice (si) din cauza anticonceptionalelordar ac chiar sunt contraindicate daca ai varice? eu stiam ca se pot lua dar cu prudenta... Offline #5 2009-05-12 19:42:09
Re: varice (si) din cauza anticonceptionalelorce inseamna cu prudenta? mie asa mi-a spus doctoru de varice . si am intrebat aici poate mai e cineva in situatia asta care a vorbit cu vreun medic ginecolog si stie mai multe... Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-12 23:00:58
Re: varice (si) din cauza anticonceptionalelorsi eu am predispozitie spre varice caci si mama si bunica au si in spatele genunchiului mi se vede o vena mai proeminenta, acum nu stiu daca e inceput de varice sau e doar imaginatia mea... Offline #7 2009-05-13 10:08:43
Re: varice (si) din cauza anticonceptionalelorsi eu am in spatele genunchiului o vena mai proeminenta care se vede destul de rau, dar nu e varice asa o am de f mult timp, poate chiar de cand m-am nascut. orcum mie pe picioare mi se vad destule vene si vinisoare din alea rosi Offline #8 2009-05-13 10:43:15
Re: varice (si) din cauza anticonceptionalelor
bun venit in club Offline #9 2009-05-13 11:05:57
Re: varice (si) din cauza anticonceptionalelorms Offline #10 2009-05-13 12:15:14
varicele nu reprezinta contraindicatie pentru contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2009-05-13 20:05:43
multumesc multumesc multumesc pt raspuns medic de planning ? pai pot sa vin la dvs la cabinet? nu cred ca as putea sa gasesc undeva mai bine Offline #12 2009-05-13 20:23:48
Re: varice (si) din cauza anticonceptionalelorDaca esti din Bucuresti, cu siguranta poti merge la doctoressa. Doar sa-ti faci programare. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|