|
Nu esti logat.
Chist ovarian#1 2009-04-30 00:39:27
chist ovarianBuna la toata lumea...care e treaza la ora asta.Am si eu mai multe probleme.La inceputul lunii Aprilie am fost la un control ginecologic si atunci am facut si Papanicolau.Doctorul mi-a spus ca am rana pe col si ca am un posibil chist pe ov stang.Mi-a dat tratament cu ovule Tergynan,spalaturi cu tantum rosa si tinidofol.Dupa tratament am revenit la doctor.Rana o mai aveam,chistul(care nu era sigur ca e chist prima data) a mai crescut 1mm(era de 31 si acum e de 32),Papanicolau e C2 si mi-a mai aparut inca un chist pe ov drept de 21mm.Acum mi-a dat Karissa pt chist si pentru candida mi-a dat gynofort(de 2 ori)si flucovim 50 14 zile,2 pe zi.AC nu le-am inceput pt ca nu mi-a venit ciclul inca si la tratament inca sunt in dubii.Asta e si intrebarea mea:va avea acest tratament efect?Si in termen de 3 luni imi vor diparea chisturile? Offline #2 2009-04-30 11:06:26
Re: chist ovarianprima echo mi-a depistat: un chis mare pe cel stang+ alte mai mici+ mai multe chistulete mici pe cel drept. in urma tratamentului cu AC( cam la 4 luni din cate imi aduc aminte), cele mici au disparut. deci orice e posibil:) succes si sanatate! Cap patrat cu minte-n colturi Offline #3 2009-04-30 20:28:48
Re: chist ovarianMersi Darcy.Nu mi-e frica ca nu imi vor trece dar nu vreau sa iau prea mult timp AC pr eventualitatea unui copil.Sper ca in 3,4 luni sa mi resoarba. Offline #4 2009-05-13 22:01:55
Re: chist ovarianBuna seara. Ma tot vaitam de dureri de burta,crampe abdominale, palpitatii, oboseala, stres, si am fost la un endocrinolog pentru ca se presupunea ca am probleme cu tiroida. Dar dupa toate analizele la sange, coprocultura, ecografie -- s-a depistat decat un chis ovarian de 4 cm. E posibil de la el sa am crampele si durerile zilnice? Pentru chist mi-a dat tratament cu orgametril + flamexin, dar ideea e ca nu am inteles prea bine cum se procedeaza (orgametril din a 15-a zi de ciclu, doar 10 zile si apoi fac pauza pana imi vine iar... si iar stau 15 zile si iar i-au 10 zile?? ) oooffff ... si mi-a mai dat si ansilan pentru starile de nervozitate si calmepan pentru ca nu dorm bine seara + cateva vitamine. Totusi de la ce sa fie palpitatiile? Oboseala? Somnul nelinistit? Stres.. nu cred ca astea sunt de la un chist.. ..::nu conteaza CE ai in viata, conteaza PE CINE ai::.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|