homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Maseaua de minte

#1 2009-05-13 10:46:54

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Maseaua de minte

Ok, de ieri ma doare gura, nu stiu cum sa explic, nu gingia ci falca in spate acolo unde e maseaua de minte. Nu stiu ce sa cred, ca e maseaua de minte, ca m-am muscat si acu ma doare, dar doare tare, si daca e sa merg aici la doctor la stomatolog clar dau faliment, si nu glumesc!

Voi ce credeti? Sa fie de la masea sau de la altceva? De la ce altceva poate fi?

#2 2009-05-13 10:49:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Maseaua de minte

Daca nu ti-a iesit pana acum, e posibil sa fie maseaua de mine... nu se simte gingia mai umflata acolo in spate ?

#3 2009-05-13 10:54:56

Monica999
Hero member
Site

Mai, gingia nu, pielea din spate. si nu stiu sigur daca mi-a iesit sau nu, ca acu cativa ani am ajuns la urgente cu ea, ca se umflase atat de tare gingia incat nu mai puteam inchide gura. Detest maseaua de minte. O pot opri sa creasca? NU vreau sa se infecteze iar, ca daca se infecteaza dau o caruta de bani si mi-e groaza. Si pana la iarna nu mai ajung in Romania.

#4 2009-05-13 11:01:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Daca e obrazul, s-ar putea sa te fi muscat sau zgariat si trece
Cu maseaua de minte stiu cum e, fara exagerare mie imi cresc maselele astea de 10 ani... si tot n-au terminat de crescut  bang

#5 2009-05-13 11:11:54

Monica999
Hero member
Site

Imi vine sa plang cand ma gandesc ca s-ar putea sa fie maseaua de minte. Data trecuta am zis ca mor, si cand am ajuns la stomatolog si m-a taiat pe viu ca deh, nu tinea anestezia daca aveam infectie. Nici nu vreau sa ma gandesc. De stomatolog mi-e mai frica decat sa nasc lol

Publicitate

loading...

#6 2009-05-13 22:47:34

rb1891
Full member
De la: SPANIA
Inregistrat: 2009-03-24

PillBlast a scris:

Imi vine sa plang cand ma gandesc ca s-ar putea sa fie maseaua de minte. Data trecuta am zis ca mor, si cand am ajuns la stomatolog si m-a taiat pe viu ca deh, nu tinea anestezia daca aveam infectie. Nici nu vreau sa ma gandesc. De stomatolog mi-e mai frica decat sa nasc lol

Salut.Nu stiu de unde esti tu , dar unde sunt eu, la noi aici in Spania,  urgentele sunt gratis.Dute la urgenta -la stoma la urgenta si vezi ce iti zice.Eu tocmai azi mi-am scos maseaua de minte.Norocul meu ca am o mini vacanta de 10 zile si sunt acasa.Decit sa te chinui ani de zile cu masea asta care iese fff greu si se cariaza f repede mai bine mergi la medic, vezi ce zice si daca e cazul scoate-o, nu iti complica prea mult viata.Maseaua de minte se cariaza foarte repede si chiar daca tu o vei trata acum, nu va rezista prea mult pt ca asa sunt ele.Si eu am tras-o juma de an cu dureri de masele asteptind sa vin acasa sa nu dau faliment in Spania, dar eu nu stiam ca e maseaua de minte.Credeam ca e alta de sub un pod-o lucrare.Asta e strict parerea mea. Mergi la urgenta ca nu cred ca platesti.Daca e infectie iti va da o saptamina de antibiotice si apoi vei putea merge din nou. Mult succes si sanatate.

#7 2009-05-14 13:44:51

Monica999
Hero member
Site

Eh, aici in Danemarca se platesc, eu asa am inteles si am intrebat peste tot. Vad ca azi ma doare mai putin ca ieri, deci poate imi trece de tot. Chestia e ca la mine nu a iesit maseaua se tot chinuie sa iasa de cativa ani si ma mai ia durerea din cand in cand. Iar cum am patit'o inainte acum incerc sa previn nu sa tratez. De exemplu am citit pe un forum ca pui usturoi acolo si trece. Si asa am facut si vad ca azi e mult mai bine, aproape a trecut.

Dar am zis ca daca pana maine nu trece ma duc la dentist, ca sanatatea inainte de toate. Plus am intrebat si nu e chiar atat de scump incat sa dau faliment lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.