|
Nu esti logat.
Buna tuturor...help pls!#1 2009-05-14 12:53:11
buna tuturor...help pls!Am o problema!....acum cateva luni cand am luat Ac am observat ca in perioada apropiata menstrei incepeam sa am o mancarime si un lichid ciudat (candida).....am renuntat la pastile un timp(vreo 3 luni...dar nu neaparat din cauza asta)si disparuse acea mancarime din apropierea mentruatiei.....acum i-au din nou AC este prima luna..le-am terminat si urmeaza sa-mi vina ....din nou am acea mancarime si in plus un lichid rosiatic....Va rog mult sa-mi raspundeti nu mai stiu ce sa mai fac ce sa m-ai cred...m-am saturat de acea mancarime:(((....i-ar acel lichid rosiatic de ce este?..k a aparut cu 2 zile inainte sa termin folia de AC Offline #2 2009-05-14 14:42:43
Re: buna tuturor...help pls!Am facut mai multe tratamente nu numai unul singur...si toate date de diferiti medici..dar degeaba tot reapare....am observat ca imi este mult mai bine pe cale naturista adica cu ceaiuri si geluri de igiena intima din plante decat cu antibiotice si ovule.....dar totusi ma nelamureste treaba ca imi apare (din cate am obervat) numai cand i-au AC si atunci cu cateva zile inainte de menstruatie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|