|
Nu esti logat.
Va rog sa imi raspundeti cat de repede#1 2009-05-13 12:23:08
va rog sa imi raspundeti cat de repedeAm luat anticonceptionale pana in luna martie,apoi le-am intrerupt si am avut relatii sexuale cu un tip care m-a mintit k are sperma negativa.Am avut relatii doar de 4 ori si ultima data a fost in 24 aprilie,deci au trecut 18 zile.Problema e ca trebuia sa imi vina ciclul acum 7 zile.Desi mi-am facut un test de sarcina dupa 10 zile de la contactul sexual,analize dupa 8 zile(pt k aveam scurgere abundenta) si inca un test dupa 17 zile de la contact,nu mi-a iesit k as fi insarcinata.Se poate ca motivul pt care nu-mi vine ciclul sa fie faptul ca am intrerupt anticonceptionalele?In prima luna dupa ce le-am intrerupt mi-a intarziat ciclul doar 3 zile,acum sunt deja 7.Va rog sa ma ajutati sa nu mai stau cu teama k as fi insarcinata.Testele de sarcina au fost din acelea ieftine(4 si 5 lei) dar totusi au fost negative.... Offline #2 2009-05-13 12:53:59
Re: va rog sa imi raspundeti cat de repedemai fa un test la 3 saptamani de la contact ca sa fii sigura Offline #3 2009-05-13 12:54:20
Re: va rog sa imi raspundeti cat de repedeTestul de sarcina este concludent la sapte zile de intarziere a menstrei sau trei saptamani de la contact. Tu ai facut testele prea devreme. Repeta maine testul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-05-13 14:10:13
Re: va rog sa imi raspundeti cat de repedemultumesc mult,dar inca o intrebare:conteaza daca testul e mai ieftin sau mai scump si in ce masura conteaza? Offline #5 2009-05-13 14:19:32
Re: va rog sa imi raspundeti cat de repedeDaca e facut corect, nu conteaza pretul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-14 15:43:10
Re: va rog sa imi raspundeti cat de repedeBuna ziua ! Offline #7 2009-05-14 16:44:14
Re: va rog sa imi raspundeti cat de repededaca testele au iesit negative si au fost facute la 3 saptamani de la contactele sexuale inseamna ca nu esti insarcinata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|