|
Nu esti logat.
Nu stiu daca este normal am eu o problema#1 2009-05-14 14:07:47
nu stiu daca este normal am eu o problemadupa un contact sexual in care se ejaculeaza in mine eu cand ma ridic sa plec toata sperma curge dinauntru acesta este un lucru normal sau nu va rog sa ma scuzati pt exprimari acesta este un lucru normal sau nu? Offline #2 2009-05-14 14:12:10
Re: nu stiu daca este normal am eu o problemada, este normal, pentru ca nu are unde sa ramana toata inauntru. poti sa tii niste servetele umede, un prosop ceva la indemana sa te stergi... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2009-05-14 14:17:57
Re: nu stiu daca este normal am eu o problema
ms mult fetelor mam linistit Offline #4 2009-05-14 14:25:45
Re: nu stiu daca este normal am eu o problemams mult pt raspunsuri Offline #5 2009-05-14 16:48:51
Re: nu stiu daca este normal am eu o problemalarisaramona23 ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|