homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire

#1 2009-05-15 07:22:22

Elena24
Membru
Inregistrat: 2009-05-15

nelamurire

Buna ziua va scriu pentru ca sunt un pic nelinistita si as dori unh raspuns clar...eu am un cliclu regulat  pe data de 10 a fiecarei luni.....luna aceasta inainte cu 3 zile am luat rigevidon ca sa aman aparitia menstruatiei pentru a avea un contact sexual cu cineva care mi-a fost iubit si venea din strainatate.....si imediat dupa contactul sexual am luat si postinor. Tin sa mentionez ca nu prea am mai folosit deloc anticonceptionale doar postinor f rar...si am luat rigevidon la sfatul unei farmaciste...intrebarea mea este exista vreun risc de sarcina? cu ambele tipuri de contraceptive..chiar daca persoana  nu a ejaculat in mine? si se poate deregla cu multe zile menstruatia? suntem in 15 si astept inca sa imi vina....multumesc

#2 2009-05-15 08:32:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: nelamurire

cate pastile de rigevidon ai luat? in primul rand, anticonceptionalele nu se iau la sfatul farmacistei. si se ia cate o folie intreaga, pe termen lung... dar, in fine, faptul e consumat deja.
daca ai luat postinor la maxim 72 de ore de la contact acesta trebuie sa-si faca efectul. menstruatia intarzie din cauza lui.

dar inainte sa fi luat rigevidon si postinor trebuia sa-ti calculezi perioada fertila... probabil nu aveai nevoie de nimic si te-ai indopat degeaba cu hormoni.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.