|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2009-05-15 07:22:22
nelamurireBuna ziua va scriu pentru ca sunt un pic nelinistita si as dori unh raspuns clar...eu am un cliclu regulat pe data de 10 a fiecarei luni.....luna aceasta inainte cu 3 zile am luat rigevidon ca sa aman aparitia menstruatiei pentru a avea un contact sexual cu cineva care mi-a fost iubit si venea din strainatate.....si imediat dupa contactul sexual am luat si postinor. Tin sa mentionez ca nu prea am mai folosit deloc anticonceptionale doar postinor f rar...si am luat rigevidon la sfatul unei farmaciste...intrebarea mea este exista vreun risc de sarcina? cu ambele tipuri de contraceptive..chiar daca persoana nu a ejaculat in mine? si se poate deregla cu multe zile menstruatia? suntem in 15 si astept inca sa imi vina....multumesc Offline #2 2009-05-15 08:32:18
Re: nelamurirecate pastile de rigevidon ai luat? in primul rand, anticonceptionalele nu se iau la sfatul farmacistei. si se ia cate o folie intreaga, pe termen lung... dar, in fine, faptul e consumat deja. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|