|
Nu esti logat.
Este normal sau nu?help#1 2009-05-15 10:30:13
este normal sau nu?helpcam din ianuarie am observat ca menstruatia imi vine din ce in ce mai putin.initial nu m-am panicat,am simtit-o aproape ca pe o binecuvantare pt ca au disparut si durerile alea nesuferite dar faza e ca luna asta siluna trecuta m-a speriat rau....acum o luna am avut o operatie de deviatie de sept cu anestezie totala.dupa ce m-am trezit din anestezie am observat cateva picaturi pe protej slip.erau usor inchise la culoare.nu m-am alarmat pt k la mn e ceva obisnuit k inainte de ciclu cu 2-3zile sa apara picaturile astea.apoi ciclul meu a durat 3zile si foarte foarte putin(cantitate).am zis k o fi din cauza anesteziei a perfuziilor si a ampicilinei.am terminat cu ampicilina de 3saptamani si de atunci nu mai aiu niciun fel de pastile.ciclul mi-a venit ok la 27de zile ca de obicei in schimb e intr-o cantitate aproape de neluat in seama.si are si o culoare mai maronie si o consistenta urata.adica pare o pulbere amestecata cu secretia obisnuita.ceea ce ma pune pe ganduri e ca de cand imi vine ciclul din ce in ce mai putin transpir tot mai mult si transpiratia miroase ingrozitor orice deodorant as folosi si oricat de des as face dus de asemeni ma ingras din ce in ce mai mult desi fac sport si sunt atenta la alimentate.ce poate fi?apropo,arer vreo semnificatie ca la analize valoarea transaminazelor mi-a iesit dubla decat maximul admis? Offline #3 2009-05-15 11:16:13
Re: este normal sau nu?helppoi doar am zis k nu iau niciun fel de pastile.... Offline #4 2009-05-15 11:20:34
Re: este normal sau nu?helppai ai zis ca ai terminat de 3 saptamani cu antibioticul si de atunci nu mai iei pastile , dar nu ai fost explicita , sau eu nu am citit atent , inainte luai ? Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-05-15 11:20:57) Offline #5 2009-05-15 11:23:56
Re: este normal sau nu?helpn-am luat niciodata ac.inainte de operatie,cam la jum lu martie am luat acc200 si aulin.astea pt o sinuzita care trebuia tratata inainte de operatie Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-15 11:26:34
Re: este normal sau nu?helptrb sa plec acum dar va rog mult dc aveti vreo idee sau vreo parere scrieti-o aici.pup pe toata lumea. Offline #7 2009-05-15 11:43:13
Re: este normal sau nu?helpParerea mea este mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2009-05-15 11:57:58
Re: este normal sau nu?helpce e cu transaminazele alea??? nu e bine sa fie duble. transaminazele ies mari in 2 cazuri din cate stiu eu: hepatita sau probleme cu fierea. daca mai sunt si alte cazuri nu stiu.. Offline #9 2009-05-15 12:07:08
Re: este normal sau nu?helpcomplez, banuiesc la la ficat te refereai. transaminazele se pot mari si dupa administrarea unor medicamente Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|