homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa aflu..

#1 2009-05-14 19:50:09

ella_20
New member
Inregistrat: 2009-02-14

vreau sa aflu..

De doua zile ma dor sanii, ca in perioada dinaintea menstrei.. dar nu ar avea de unde.. adik mie trebuie abia pe 27 mai sa-mi apara, si acum suntem in 14... un contact sexual neprotejat am avut acum 2 saptamani jumate, insa am combinat metoda calendarului cu ejaculatul afara.. functiona pina acum.. Sunt speriata de 2 zile, nu mai pot sa ma calmez delok.. mi-e frica de o sarcina   grater .. stiu ca maritul sanilor este un simptom al sarcinii.. va rog sa m-ajutati..

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#2 2009-05-14 20:26:40

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: vreau sa aflu..

ar trebui totusi sa te calmezi, sa ast menstra.daca vrei poti sa faci un test la 3 saptamani de la contactul cu risc, ca sa stai linistita..poate durerea de sani e doar de la menstra, uite pe mine ma dor intotdeauna cu 2 saptamani inainte sa mi vina ... de ce va jucati asa si nu folositi o metoda de contraceptie? sunt atat de multe, ai de unde alege..de ce alegeti sa va stresati viata sexuala in sine, cand puteti sa va bucurati intr-un mod fara griji? tongue
bafta!

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2009-05-14 20:34:45

ella_20
New member

Stiu ca ai dreptate.. doar ca am impresia ca doar eu ma stresez mereu.. mi-am promis ca este ultima data.. ma linisteste faptul ca eram in ultima zi de menstra si nu prea-i fertila perioada.. dar who knows??
Thanks maryu.. smile

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#4 2009-05-15 09:28:40

claudi's
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-05-14

Buna.
Nu cred ca trebuie sa ai motive de ingrijorare.Durerile de sani pot aparea si cu 2 saptamani inainte ( cel putin asa mi se intampla mie).Uneori sunt " anuntata" din timp..alteori cu doar 2-3 zile inainte.
Te inteleg pentru ca si eu am folosit metoda calendarului timp de 8 luni de cand am intrerupt folosirea anticonceptionalelor,dar din cate stiu si pe testate zilele 10-14 sunt fertile (cu un ciclu regulat la 28 de zile) .Iti poti lua o marja de 1-2 zile pentru orice eventualitate.
Daca te hotarasti sa folosesti anticonceptionale iti recomand sa mergi la medic pentru a ti se prescrie ceva potrivit .Eu am folosit anticonceptionale foarte puternice ( de capul meu) multi ani pana cand am fost " rasplatita " cu niste migrene groaznice...

#5 2009-05-15 12:41:47

ella_20
New member

Azi dimineatsa si burta ma durea un pik.. nu mai inteleg nimik.. am avut ciclu 3 saptamani in urma,ar fi prea degraba sa-mi vina iar.. la mine c.m este regulat, odata la 33 zile.. sunt foarte stresata, sanii ma dor mai tare ca ieri..  mai astept 2 zile si imi iau un test... dar ma ia groaza cand ma gandesc.. stiam ca o femeie ramane insarcinata in timpul menstrei (eu eram o zi dupa cand am avut contactul neprotejat) doar in cazuri exceptionale.. ufff sad

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.