homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati!!!!

#1 2009-05-15 19:46:04

Alirox
Full member
Inregistrat: 2009-05-15

Va rog sa ma ajutati!!!!

Doresc din tot sufletul sa ma ajutati intr-un fel... Am fost la ginecolog sa fac un test al secretiei vaginale, deoarece aveam niste usturimi( nu intravaginale, reginea vulvara daca nu gresesc.. va  si o secretie alba omogena. Mi s-a spus la analiza ca am candida si leptotrix. Am luat pe rand lomexin ovule doua sapt, cate unul pe saptamana, crema lomexin fara sa dea rezultat, a urmat lomexin crema si dalacin 300 mg tp de 4 zile si tot nimic, spalaturi intravaginale cu septovag si amoxiklav 625mg si flucovim 150 si culmea aceleasi simptome.... Prietenul meu a facut si el analize, insa lui i-a iesit Gardnerrella vaginalis big_smile . acum intrebarea este cum e posibil lui sa-i iasa ceva si mie altceva ( si vreau sa va spun ca nici nu am avut relatii sexuale cu altcineva vreodata si nici el) si i s-a dat acum tratament cu dalacin 300, care trebuie sa-l iau si eu si sumamed 1 g.
  Va rog din suflet sa ne ajutati ca nu mai stim ce sa mai facem, oricum toate tratamentele care ni le-a dat pana acum nu au nici un efect si ne-am saturat de arunat milioane pe analize si tratamente ineficiente...

#2 2009-05-16 01:08:25

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Va rog sa ma ajutati!!!!

Alirox, eu zic sa repeti analiza
din moment ce el are Gardnerella e probabil sa o ai si tu

#3 2009-05-16 01:12:30

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Va rog sa ma ajutati!!!!

E posibil ca analizele sa nu fi fost bine facute la unul dintre voi.
Repeta-le la alt laborator.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.