|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati!!!!#1 2009-05-15 19:46:04
Va rog sa ma ajutati!!!!Doresc din tot sufletul sa ma ajutati intr-un fel... Am fost la ginecolog sa fac un test al secretiei vaginale, deoarece aveam niste usturimi( nu intravaginale, reginea vulvara daca nu gresesc.. si o secretie alba omogena. Mi s-a spus la analiza ca am candida si leptotrix. Am luat pe rand lomexin ovule doua sapt, cate unul pe saptamana, crema lomexin fara sa dea rezultat, a urmat lomexin crema si dalacin 300 mg tp de 4 zile si tot nimic, spalaturi intravaginale cu septovag si amoxiklav 625mg si flucovim 150 si culmea aceleasi simptome.... Prietenul meu a facut si el analize, insa lui i-a iesit Gardnerrella vaginalis . acum intrebarea este cum e posibil lui sa-i iasa ceva si mie altceva ( si vreau sa va spun ca nici nu am avut relatii sexuale cu altcineva vreodata si nici el) si i s-a dat acum tratament cu dalacin 300, care trebuie sa-l iau si eu si sumamed 1 g. Offline #2 2009-05-16 01:08:25
Re: Va rog sa ma ajutati!!!!Alirox, eu zic sa repeti analiza Offline #3 2009-05-16 01:12:30
Re: Va rog sa ma ajutati!!!!E posibil ca analizele sa nu fi fost bine facute la unul dintre voi. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|