homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dismenoree-2

#20 2009-05-16 19:56:07

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: dismenoree

dc zici ca e greu cu ceaiurile? daca te tii si bei mereu o sa ai rezultate.
daca nu vrei ceaiuri la plafar exista si tinctura. uleiul de catina sub forma de picaturi sau capsule e f bun contine anumite vitamine care au rol aniinflamator si reduce durerea.
ar tb sa mergi la un medic homeopat sa-ti dea tratament.....sunt f bune remediile si eficiente dar tb sa te tii de un tratament naturist, la unii dau rezultate din prima, dar la altii pot aparea rezultatele in timp, depinde de organism si de medic daca e bun pe tratament, nu toti se pricep sa-ti dea exact ce-ti tb tie...
si n-ar fi rau sa consulti si un ginecolog, sa-ti faci un control, o ecografie transvaginala...poate ai vreo anexita ceva daca ai dureri.....e bine sa mergi regulat la ginecolog cam la 1 an daca n-ai probleme.

#21 2009-05-17 23:46:45

Andrada24
New member
Inregistrat: 2009-05-08

Re: dismenoree

Ziceam ca e greu pt ca trebuie sa stau sa le fac mereu,sa beau..si nu prea am timp, prefer pastilele.
La ginecolog am ajuns de mai multe ori decat as fi vrut sad si mi-a zis ca sunt ok cu ovarele. Iar la homeopat am vrut sa merg pana cand am aflat ca e 100 roni consultatia...
Am cautat putin pe net si am gasit niste pastile kamaiany. stiti ceva de ele? Par ff ok, dar mi-e ca e doar reclama si mai dau si o gramada de bani..pana atunci, incerc capsule de catina smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.