homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Histeroscopie

#1 2009-05-13 12:11:50

danat
New member
Inregistrat: 2008-03-24

Histeroscopie

Buna fetelor,
In urma unor dereglari de menstruatie (care tin de cateva luni) medicul ginecolog mi-a indicat sa fac histeroscopie si chiuretaj pt diagnostic. La echografia intravaginala nu s-a observat nimic anormal nici la uter, nici la ovare sau trompe.
Am citit pe net cate ceva despre procedura asta si m-am cam lamurit in ce consta.
Va rog frumos, daca ati trecut prin asa ceva, imi puteti spune cum este dupa aceasta interventie? Se regleaza menstrele? Singerezi mult dupa operatia in sine? Orice detaliu mi-ar fi util!  Ca mi-e o fricaaaa  sad
Medicul mi-a spus ca se face cu anestezie, deci sper ca macar din acest punct de vedere sa nu fie atit de rau.

Multumesc anticipat!

Ultima oara a fost editat de danat (2009-05-13 12:14:47)

#2 2009-05-13 16:21:14

danat
New member

Re: Histeroscopie

Nu am postat unde trebuie acest mesaj? Ca daca e necesar, il mut, sau rog moderatorii sa faca acest lucru.

Multumesc.

#3 2009-05-13 16:40:47

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Mesajul este postat bine. Insa cred ca fetele care au vazut mesajul nu stiu ce sa-ti raspunda. Mai ai putina rabdare.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-05-13 17:14:01

danat
New member

Multumesc! Atunci mai am rabdarica  smile

#5 2009-05-15 10:20:37

anapreda
Membru
Inregistrat: 2008-10-20

eu am facut histeroscopie in urma cu doua zile.  este destul de dureroasa dar nu imposibil de suportat. dupa vei sangera cateva zile si te va durea burta ca in perioada menstruatiei. daca ai intrebari iti stau la dispozitie

Publicitate

loading...

#6 2009-05-15 13:41:03

danat
New member

anapreda a scris:

eu am facut histeroscopie in urma cu doua zile.  este destul de dureroasa dar nu imposibil de suportat. dupa vei sangera cateva zile si te va durea burta ca in perioada menstruatiei. daca ai intrebari iti stau la dispozitie

In sfarsit un raspuns! Multumesc!

Vreau sa stiu: ti-a facut anestezie locala sau generala? Cat a durat interventia? Ai facut si chiuretaj pt diagnostic la nivel de endometru?
Ti s-a dat apoi vreun tratament de tinut (ovule, antibiotic, ceva?)
Daca poti sa imi spui, care e cauza pt care ai facut interventia?
Multumesc mult!

#7 2009-05-18 14:43:41

anapreda
Membru
Inregistrat: 2008-10-20

am facut histeroscopie pentru ca nu pot ramane insarcinata si dr a vrut sa vada daca uterul meu prezinta vreo afectiune. anestezia a fost locala (nu e atat de dureros incat sa faci anestezie generala).dupa interventie mi-a dat flamexin si no spa. a durat aprox 20 de minute
puteti sa-mi spuneti ce inseamna anti Cmv IgG reactiv, valoare 128,8. asta mi-a iesit la analiza de sange si sunt nelamurita daca am avut bola sau daca o am acum. multumesc anticipat!

Ultima oara a fost editat de anapreda (2009-05-18 14:51:07)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.