homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test Babes-Papanicolau

#1 2007-01-12 23:42:00

adellinne
New member
Inregistrat: 2006-12-09

Test Babes-Papanicolau

Buna.
Am si eu o intrebare. Pe trimiterea pe care mi-a dat-o pentru testul Babes-Papanicolau, doctorul a scris in paranteza si ce tip de pilule anticonceptionale iau, si de cat timp le iau. Ce legatura este intre pilule si acest test? Afecteaza in vreun fel rezultatul testului, sau produc modificari ale colului?

#2 2007-01-13 00:21:51

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

Re: Test Babes-Papanicolau

adelline si mie mi s-a zis ca dupa 6 luni de loat AC sa merg sa-mi fac testu la ei etc...sa vada daca esti predispusa..si in cazu in care se gaseste acolo o sensibilitate stiu ca se intrerupe.Da lasa ca e bun facut testu

#3 2007-01-23 14:11:18

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

am fost la dr pt ca vreau bebe si nu raman insarcinata desi ma straduiesc, dar deocamdata dr de familie mi-a dat sperante cam mici desi analizele sunt bune ( asa zice el ) si mi-a recomandat un test papanicolau pentru mai multe investigatii.
acum intrebarea mea este : oare de ce mi-a recomanat testul ? o fi ceva in neregula? am auzit ca se face pt cancer la col (sau ceva asemanator) stie cineva sa ma lumineze in privinta asta? si cam ct costa un test si in cat timp vin rezultatele ?
of fetelor, ma ia cu groaza, deja am idei cam negre
mi-e si frica sa ma duc ca poate iasa cine stie ce rezultat si ma demoralizeaza de tot ( si asa sun cam la pamant cu moralul )
astept raspunsuri.... luminati-ma si pe mine ca stau ca pe spini

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#4 2007-01-23 14:44:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

adellinne, faptul ca iei pastile determina modificari la nivelul colului, de fapt la nivelul glerei cervicale.
ramona_maria, nu stiu ce se astepta medicul de familie sa afle din testul asta, ca nu are ce. Ar fi insa utile investigatii ginecologice

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2009-04-08 16:52:55

astru
New member
Inregistrat: 2009-04-06

buna ziua. sunt curioasa. cat te costa un astfel de test? stie cineva? pe mine m-a programat la un test, la o ecografie transvaginala si sa ia nu mai stiu ce probe. si vreau sa stiu la ce sa ma astept. ati facut de curand ceva din astea?multumesc frumos!

Publicitate

loading...

#6 2009-04-08 18:19:13

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

astru, ai warn pt mesaje multiple, citeste regulamentul!

#7 2009-04-08 22:03:15

astru
New member
Inregistrat: 2009-04-06

scuze, sunt noua si derutata sad

#8 2009-05-18 18:13:51

adita
Full member
Inregistrat: 2008-03-26

buna fetelor,am si eu o intrebare de azi ded dimineata mi-am ridicat si eu rez la papanicolau,dar la mine scrie doar atat:Frotiu pap 2,celule endocervicale +(prezente,pozitiv???nu inteleg rolul acestui semn),secretie curata.Pls lamuritima la celulele astea.Rez mi-a spus ca e oki pap 2 si sa repet controlul anual dar acolo la celulele endocervicale +????asta nu pricep

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.