|
Nu esti logat.
Test Babes-Papanicolau#1 2007-01-12 23:42:00
Test Babes-PapanicolauBuna. Offline #2 2007-01-13 00:21:51
Re: Test Babes-Papanicolauadelline si mie mi s-a zis ca dupa 6 luni de loat AC sa merg sa-mi fac testu la ei etc...sa vada daca esti predispusa..si in cazu in care se gaseste acolo o sensibilitate stiu ca se intrerupe.Da lasa ca e bun facut testu Offline #3 2007-01-23 14:11:18
Re: Test Babes-Papanicolauam fost la dr pt ca vreau bebe si nu raman insarcinata desi ma straduiesc, dar deocamdata dr de familie mi-a dat sperante cam mici desi analizele sunt bune ( asa zice el ) si mi-a recomandat un test papanicolau pentru mai multe investigatii. "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #4 2007-01-23 14:44:15
Re: Test Babes-Papanicolauadellinne, faptul ca iei pastile determina modificari la nivelul colului, de fapt la nivelul glerei cervicale. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-04-08 16:52:55
Re: Test Babes-Papanicolaubuna ziua. sunt curioasa. cat te costa un astfel de test? stie cineva? pe mine m-a programat la un test, la o ecografie transvaginala si sa ia nu mai stiu ce probe. si vreau sa stiu la ce sa ma astept. ati facut de curand ceva din astea?multumesc frumos! Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-08 18:19:13
Re: Test Babes-Papanicolauastru, ai warn pt mesaje multiple, citeste regulamentul! Offline #7 2009-04-08 22:03:15
Re: Test Babes-Papanicolauscuze, sunt noua si derutata Offline #8 2009-05-18 18:13:51
Re: Test Babes-Papanicolaubuna fetelor,am si eu o intrebare de azi ded dimineata mi-am ridicat si eu rez la papanicolau,dar la mine scrie doar atat:Frotiu pap 2,celule endocervicale +(prezente,pozitiv???nu inteleg rolul acestui semn),secretie curata.Pls lamuritima la celulele astea.Rez mi-a spus ca e oki pap 2 si sa repet controlul anual dar acolo la celulele endocervicale +????asta nu pricep Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|