|
Nu esti logat.
Papanicolau 4,pareri pls-2#20 2009-04-21 11:33:59
Re: papanicolau 4,pareri plsadita, fara rautate va spun, nu e momentul sa ascultati de babe acum, biopsia e necesara ca sa vada despre ce e vorba si in functie de ea medicul decide ce o sa faca mai departe... avand in vedere varsta, da, e foarte posibil sa recomande histerectomia Offline #21 2009-04-21 12:45:28
Re: papanicolau 4,pareri plsnu e vb de ce spun babele, e vb chiar de medici cei care nu prea sunt de acord cu biopsia,acum de ce spun lucru asta ,am intrat in leg prin cineva cu o doamna la 30 si ceva de ani casatorita cu un copil care are tot aceeasi prob de vreo 2 ani,papanicolau prost , a consultat multi medici nici unu dintre ei nu ia recomandat biopsie,acum so fi gandit ca doamna e tanara si mai vrea copil nu stiu spun si eu.Dar in cazul cunostintei mele nu se mai pune prob de copii asa ca din punctul meu de vedere ar fi histerectomie urgent.Si asta asi dori sa stiu daca se poate oface histerectomie totala fara biopsie.Acum e pe tratament cu colpotrophin 20 zile si asteapta la a -l doilea papanicolau.asta vreau sa stiu se poate histerectomie fara biopsie,,spuneam ca nu se mai pune prob de copii.Doamne ajuta sa fie bine. Offline #22 2009-04-22 18:43:07
Re: papanicolau 4,pareri plsfetelor revin am intrat in posesia rezultatelor de la papanicolau,sunt doar cateva deci: cin2(bifat),cin3 nebifat,cis(bifat),lez epitelial pavim hsil,se recomanda biopsie.atat.pls pareri, Ultima oara a fost editat de adita (2009-04-22 18:43:30) Offline #23 2009-04-22 18:58:12
Re: papanicolau 4,pareri plsadita, nu sunt de meserie, uite, din cate am gasit si eu : http://www.romedic.ro/cancerul-de-col-u … apanicolau Offline #24 2009-04-22 19:43:27
Re: papanicolau 4,pareri plsda se pare ca asta e ,urmeaza o perioada putin mai dificila dar cu ajutorul lui d-zeu va trece.Acum chiar maine merge la un alt medic din cj,probabil se va lua proba de biopsie,dupa care vom vedea ce hotaraste medicul,vom urma tratamentul necesar va fi bine.Multumesc mult pt sfaturi Offline Publicitateloading...
#25 2009-04-23 19:18:59
Re: papanicolau 4,pareri plsbuna seara fetelor revin cu vesti pt ca simt ca trebuie sa vb cu cineva.azi de dimineata a fost pt prelevare de biopsie,doamna doctor a gasit o leziune la nivelul colului ,chiar usor vizibila (asa sa exprimat doamna doctor),tot dansa a zis ca asteptam rezultatul biopsiei dupa care vedem ce urmeaza ,dar din cate spunea va fi necesara interventia chirurgicala(histerectomie partiala sau totala in fc de rezultat.oricum tot dansa sa exprimat "este o problema rezolvabila"lucrul acesta mi la spus mie nu pacientei in cauza.Oricum ne-a mai ridicat putin moralul a fost foarte draguta.Asteptam rez biopsiei si imediat va incepe tratamentul necesar. Offline #26 2009-04-23 21:07:53
Re: papanicolau 4,pareri plstinem pumnii adita....si da, sincer exista si posibilitatea ca biopsia sa iasa bine si la Papanicolau cl.IV...atita tot ca e al naibii de mica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2009-04-30 16:11:42
Re: papanicolau 4,pareri plsbuna fetelor am revenit cu rez biopsie,am luat legatura cu medicul totul e programat pt mari pt consult si pentru ce urmeaza dar astept o parere si a voastra.Biopsia spune asa"Materialul examinat este alcatuit din mucus si placarde epiteliale izolate cu arhitectura cribriforma de adenocarcinom de tip endocervical.Nu se poate preciza invazia stromala datorita lipsei stomei conjunctive in jurul acestor placarde tumorale,dar este foarte posibil ca ea sa existe avand in vedere atippile celulare si complexitatea arhitecturala.Pe sectiunile examinate sunt prezente fragmente stromale dar care contin glande endocervicale ce prezinta doar imagini de displazie de grad inalt fara imagini de invazie"Acum ce mai pot sa va spun este ca medicul ginecolog care a prelevat biopsia si care a vazut rezultatul a spus ca din punctul lui de vedere ar fi vb de stadiul 1b max 2a.astept si parerile voastre si a doctorresei.multumesc.marti este programata la medicul oncolog-chirurg si vedem ce va urma. Offline #28 2009-05-01 00:17:30
Re: papanicolau 4,pareri plsam lasat link doctoressei Offline #29 2009-05-03 22:06:50
Re: papanicolau 4,pareri pls
eu zic sa avem incredere in ce zice medicul care a vazut si clinic cum stau lucrurile, dar si biopsia.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2009-05-05 14:34:45
Re: papanicolau 4,pareri plsherpesul genital iese in analiza de lama (babas-papanicolau)?eu de curand am fost la dermatolog si am hvs 2 si apoi la gineco. rezultatele analizelor de lama au fost : satisfacator limitat(inflamatie),dar doamna ginecolog nu mi-a spus nimic daca a aparut si hvs in analize.Oare inflamatia(care app e pe col uterin sau vagin?) n-are legatura cu faptul ca in perioada in care am avut prima eruptie a herpesului mi s-a facut si lama?era normal sa fie o inflamatie?app, cat de periculos este hvs 2?influenteaza cancerul de vreun fel?(de col uterin,etc)astept raspunsul dvs si mentionez ca am doar 21 de ani. va multumesc Offline #31 2009-05-05 15:48:29
Re: papanicolau 4,pareri plsherpesul nu iese la lama, e nevoie de o analiza din sange Offline #32 2009-05-05 16:15:53
Re: papanicolau 4,pareri plsctie cineva de vreun tratament definitiv pt herpesul genital?chiar si naturist...dermatologul mi-a spus ca voi suferi toata viata din cauza lui si ca nu stie decat de antivirale(anticiclovir ,etc).dar din pacate doar alina durerea... Offline #33 2009-05-05 16:29:40
Re: papanicolau 4,pareri plsceline ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul forumului si respecta-l. Offline #34 2009-05-18 18:29:00
Re: papanicolau 4,pareri plsfetelor revin cu noutatii ,in urma cu cateva zile persoana de care va povesteam a suferit o interventie chirurgicala -conizatie.urmeaza in 2 saptamanii sa primeasca rezultatul examenului histopatologic si am intleles ca acest examen decide ce va urma,medicul a spus ca in functie de rezultatul examenului se ramane la stadiul de conizatie sau se face histerectomei.Doamna se simte bine,acum intreb si eu acest examen histopatologic ce arata??? de ce biopsia nu a fost suficienta.Poate trece si doctoreesa peste mesaj si in spune ,multumesc mult tuturor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|