homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2009-05-18 18:45:16

lya06
Full member
Inregistrat: 2006-12-11

intrebare

Am si eu o nelamurire: de cand sunt mica imi iese herpes: fie pe fata langa nas (am observat ca la expunerile la soare mai puternice) fie la gura dupa o indigestie sau fara motiv. Am citit aici pe sit despre herpes in general si de faptul ca se poate lua inclusiv de la sex oral desi sunt tulpini diferite. Este posibil sa-l iau de la mine, sau iubi meu sa-l ia de la mine bucal si efectiv sa mi-l dea genital?  hmm  Chiar atat de usor se ia? Pana acum nu am avut probleme, sa iasa la iveala; dar ma gandesc pe viitor... Si ar mai fi ceva: daca i-am facut prostioare prietenului meu cu herpes (abia a doua zi mi-a iesit la buza), ar fi sanse sa-i fi dat? Asta a fost de mult. Si repet nu am avut nimic amandoi, dar vrea sa ma informez mai mult pe tema asta.

Ultima oara a fost editat de lya06 (2009-05-18 18:56:23)

#2 2009-05-18 18:52:59

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

Re: intrebare

si eu am probleme cu herpesul mie imi iese la gura at cand imi este sete sau cand is racita...Stiu k se iat si prin aer nus cat e de adevarat ...si mai stiu k virusul herpetic dak  e e in sange

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#3 2009-05-18 19:10:07

ella_20
New member
Inregistrat: 2009-02-14

Si mie imi apare cand mi-e lumea mai draga..bubitse mici in zona buzei superioare.. insa stiu ca la cati doctori am fost mi-au zis ca herpesul este foarte diferit, adica cel genital nu se ia de la gura si invers..

O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. smile

#4 2009-05-18 19:18:07

lya06
Full member
Inregistrat: 2006-12-11

Si mie mi se pare super ciudat sa se ia atat de usor. Cati oameni nu sunt care fac periodic herpes bucal, ar fi nasol sa il dea atat de repede mai departe, cu atat mai mult sa-l transmita la organele genitale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.