homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzieri ale menstruatiei dupa intreruperea pastilelor?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Intarzieri ale menstruatiei dupa intreruperea pastilelor?

#1 2007-06-04 19:50:25

Jessy
New member
Inregistrat: 2007-02-01

Intarzieri ale menstruatiei dupa intreruperea pastilelor?

Luna asta am renuntat la pastile dupa ce am luat logest cam 8-9 luni. In timpul perioadei cu pastile cantitatea de sange eliminata la menstruatie a scazut foarte foarte mult ( de la 4-5 ob-uri normale pe zi la maxim 1 - adica 4-5 pline 1/4 ) s-a ingrosat ( practic 90% din ce eliminam erau cheaguri ) si a devenit mult mai inchisa la culoare. Luna asta nu am mai luat de loc pastile iar ieri am observat pete de sange ( tot maro inchis ) pe slip. Am luat prima pastila crezand ca mi-a venit menstruatia. Insa azi noapte si astazi toata ziua n-a mai curs nimic. E posibil ca de fapt sa nu-mi fi venit menstruatia? In cazul asta...ce fac daca am luat deja prima pastila? Le iau si pe celelalte in continuare?
E posibil sa imi intarzie pentru ca luna asta nu am luat pastile...stiu asta...dar chiar asa sa fie, azi sangerez putin...mai sangerez peste 2 zile... Mi se pare cam ciudat. Contacte sexuale au fost cam 3 luna asta insa cu prezervativ. Nu cred ca as avea motive sa-mi fac griji, dar azi dimineata am avut mari greturi si m-am cam speriat...
Insa cel mai tare ma sperie 'ingrosarea' asta a menstruatiei si schimbarea culorii...

#2 2007-06-04 19:52:28

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Intarzieri ale menstruatiei dupa intreruperea pastilelor?

ia-le in continuare. si pt orice eventualitate, foloseste prez 7 zile.

Nobody home

#3 2007-06-04 19:53:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu zic ca menstra a fost dar s a oprit din cauza ca ai inceput pastilele...ia le in continuare si pt siguranta ta protejeaza te suplimentar oricum 7 zile...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-06-04 20:00:53

Jessy
New member

A fost cand? In 5 minute? cesafac Am luat abia 1 singura pastiluta...aseara.

#5 2007-06-04 20:04:01

laurik16
Full member
Inregistrat: 2007-04-29

din cate stiu se poate..eu cand am luat prima pastila la fel mi-a venit f putin, niste pete maronii, si 2 zile..dar nici in alea 2 zile mult...am continuat cu pastilele si cand a venit timpul s fac pauza am facut si mi-a venit normal..se poate s fie din cauza pastilelor:)

Publicitate

loading...

#6 2007-06-04 20:20:21

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu avem cum sa stim sigur daca aia a fost sau nu menstra...eu mi am spus doar parerea...si anume ca acele pete erau debutul menstrei si faptul ca tu ai inceput anticonceptionalele ti a oprit o...ia le in continuare dar protectie suplimentara pana inghiti 7 pastilute...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-06-04 20:20:54)

happy with him...inlove with him...puss

#7 2007-06-05 01:59:45

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

am si eu o dilema..din ce m-am documentat pe net am aflat ca daca intrerupi pastilele (luam logest )...ti se va deregla ciclul....si dureaza intre 3 si 6 luni pana se normalizeaza...si din ce spune doctoressa....cica iti vine normal

am intrerupt pastilele pe 20 feb ..ultima menstruatie am avut-o pe 6 aprilie...se fac 2 luni de cand lipseste....sa ma ingrijorez????sau este ceva normal pt ca le-am intrerupt?

mentionez ca inainte  de logest aveam o menstruatie regulata normala etc

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#8 2007-06-05 02:39:10

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu stiam ca dupa ce intrerupi antibebele va veni asa cum venea inainte sa incepi pastilutele. Adica, daca inainte venea la 2 luni si dupa ce vei opri antibebe tot la 2 luni va veni...daca inainte era neregulat si dupa tot neregulat va fi. Daca tu zici ca inainte de antibebe iti venea normal si acum ti-a intarziat asa mult...nu stiu ce sa-ti zic. Asteapta sa vezi ce-ti mai zic fetele.
Si eu am oprit luna asta antibebele...si astept acu sa-mi vina (dar nu mai tin minte cand mi-a venit luna trecuta...am s-ami intreb puiu poate a retinut el tongue ). Dar nu-mi fac griji ca ne-am protejat. Numai ca dupa 8 luni de antibebe ma simt cam nahspa acu ca nu mai stiu exact ziua cand trebuie sa-mi vina.... Dar deja incepusem sa am prea multe cosuri si era clar ca nu mi se mai potriveau pastilutele.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#9 2007-06-05 08:48:03

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mergi la medic sa iti dea ceva sa provoci menstruatia. nu e normal sa stai asa de 2 luni.

mami de minuni hjarta

#10 2007-06-10 10:29:11

Jessy
New member

Deja a trecut o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina. De fapt, nici nu stiu daca am avut menstruatie...au fost decat niste cheaguri de sange intr-o zi insa o cantitate destul de redusa. Mai vine oare? Sau a fost inhibata de inceperea pastilelor? ( am trecut pe microgynon )
Precizez ca am facut si un test de sarcina astazi care a iesit negativ.

Ultima oara a fost editat de Jessy (2007-06-10 10:48:05)

#11 2007-06-10 11:43:41

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

cand iei anticonceptionale, si o picatura de sange poate fi considerata menstruatie. daca ai avut o zi cheagurile alea, e posibil ca aia sa fi fost. cand le-ai avut, in pauza?

Just like a tattoo
I'll always have you...

#12 2007-06-10 11:52:32

Jessy
New member

Le-am intrerupt o luna. Sangerarile au aparut cam cand trebuia sa vina menstruatia... ( cam la 30 si ceva de zile dupa ultima pastila luata ) E posibil ca aia sa fi fost? De jumatate de zi?

#13 2007-06-11 13:11:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

da

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#14 2007-06-11 13:36:58

Jessy
New member

Multumesc mult pentru raspuns. Va doresc o zi cat mai buna.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Intarzieri ale menstruatiei dupa intreruperea pastilelor?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.