homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere abdominala persistenta urgent

#1 2009-05-19 21:10:09

ionunzio
New member
Inregistrat: 2008-11-02

durere abdominala persistenta urgent

sunt in varsta de 25 de ani si am sindromul ovarelor polichistice.anul trecut am fost la control ginecologic si mi sa recomandat k tratament yasmin.totul a fost bine ciclul adevenit regulat durerile la menstruatie au disparut,pana anul acesta ,mai exact acum o saptamana,cand mi/au aparut niste pete maro pe chilot care au durat doar 2 zile,desi inca mai aveam de luat cateva pastilute din folia de luna aceasta.ieri ( 17.05.2009)a fost ultima pastila si acum sunt in pauza de 7 zile,dar problema mare este ca de astazi dimineata am o durere abdominala inferioara suportabila dar persistenta si nu a cedat la ibrupofen.Simt ca ma doare exact k inainte de menstruatie numai ca e mai suortabil.Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine ca sunt cam speriata.

#2 2009-05-19 21:55:26

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: durere abdominala persistenta urgent

ionutza, acele pete sunt spotting care e normal in primele 3 luni
in legatura cu durerile de azi banuiesc ca e un sindrom premenstrual avand in vedere ca astepti in orice moment sa vina menstra

#3 2009-05-19 22:35:40

ionunzio
New member

multumesc lady in black dar poate nu m am exprimat eu bine,eu iau yasmin de 1 an de zile si petele abia acum au aparut,iar in legatura cu pauza de 7 zile sunt abia in prma zi din cele 7 si de obicei mie imi vine in a 7 zi menstruatia de aceea mi se pare ciudat,ce zici?

#4 2009-05-19 22:49:08

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

scuze, nu stiu de ce am citit o luna in loc de un an. daca sangerarea peste folie mai apare si luna viitoare atunci va trebui sa mergi la planning. si eu as face si o vizita pana la ginecolog daca zici ca ai si dureri menstruale...sa nu fie o anexita

#5 2009-05-20 08:20:42

ionunzio
New member

lady in black iti multumesc pt.sfat,ma duc azi sa imi fac o ecografie sa vad ce se intampla,o zi buna.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.