homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vulvovaginita candidozica-3

#39 2008-11-20 11:18:30

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Vulvovaginita candidozica

mia degraba cu alimentatia...si nu cred ca s a fisurat ceva...nu ai probleme cu hemoroizi cumva? daca s ar fi fisurat artrebui sa te doara tot timpul...

si ceva antimicoticuri...hmmm...nizoral spre ex...are ca substanta activa ketoconazol...

happy with him...inlove with him...puss

#40 2008-11-20 11:21:25

diana.cz
New member
Inregistrat: 2008-09-29

Nu am hemoroizi dar daca continua asa s-ar putea sa apara si aia. Pai alimentatia e destul de variata si beau multe lichide, mananc paine integrala, nu stiu ce sa mai fac. La ce medic sa ma duc sa ma consulte?

Am descoperit cauza durerilor la scaune, am observat un cheag de sange acolo. E ca o ruptura. E periculos? Trebuie sa ma dau cu vreo crema ca sa treaca sau e mai complicat?
Am fost azi la medicul de fam si mi-a dat trimitere la chirurgie si mi-a zis sa iau eu laxative cea ce nu cred k e bine pt ac. Asa ca tot nu m-am lamurit, sa ma duc la chirurgie sau sa intreb eu la farmacie de vreo crema pt fisuri anale?

Ultima oara a fost editat de diana.cz (2008-11-24 19:42:39)

#41 2009-04-29 00:00:41

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

am fost azi la medic din cauza ca suspectam o infectie. dansa mi-a dat diagnosticul de vulvovaginita si mi-a luat si un examen pentru secretie. ideea e ca nu stiu daca mi-a pus corect diagnosticul. am intrat pe net si am dat search in dictionarul medical; acolo spune ca vulvovaginita se manifesta prin mancarimi, arsuri la mictiune si mers, dureri in timpul raporturilor sexuale. ideea e ca eu nu ma regasesc in aceste simptome, doar in cazul durerilor din timpul contactului sexual. in rest, eu am doar o scurgere abundenta, de culoare galben-verzuie, cateva zile a avut culoarea rosie (nu stiu daca era chiar sange), pe langa acestea am avut si dureri inghinale doar cand stateam intinsa in pat. nu stiu...voi ce ziceti? mi-a dat sa fac spalaturi intravaginale si sa iau 6 zile ovule Fluomizin.

later edit: ovarul drept mi-a spus ca este mai umflat si exact in zona aceea am si durerile inghinale.
mai am si o rana destul de extinsa pe col, in plus am fost suspectata si de o candida usoara. am facut tratament pentru ambele probleme anul trecut .

Ultima oara a fost editat de LoveChocolate (2009-04-29 16:18:20)

#42 2009-04-29 18:15:47

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Vaginita este o denumire generica a infectiilor vaginale. Cu exactitate vei afla ce ai abia dupa rezultatul analizei de secretie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#43 2009-05-20 21:19:15

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

diagnosticul este colpita mixta...se pare ca am o infectie destul de urata cu candida. am primit un tratament, insa nu stiu in ce ordine sa il iau . am primit asa:

Fluconil capsule 150mg (pt ambii parteneri)
Canesten Gyn ovule - timp de 3 zile
Gynofort crema

si Clotrimazol crema (doar pentru partener)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.