|
Nu esti logat.
Vulvovaginita candidozica-3#39 2008-11-20 11:18:30
Re: Vulvovaginita candidozicamia degraba cu alimentatia...si nu cred ca s a fisurat ceva...nu ai probleme cu hemoroizi cumva? daca s ar fi fisurat artrebui sa te doara tot timpul... happy with him...inlove with him... Offline #40 2008-11-20 11:21:25
Re: Vulvovaginita candidozicaNu am hemoroizi dar daca continua asa s-ar putea sa apara si aia. Pai alimentatia e destul de variata si beau multe lichide, mananc paine integrala, nu stiu ce sa mai fac. La ce medic sa ma duc sa ma consulte? Ultima oara a fost editat de diana.cz (2008-11-24 19:42:39) Offline #41 2009-04-29 00:00:41
Re: Vulvovaginita candidozicaam fost azi la medic din cauza ca suspectam o infectie. dansa mi-a dat diagnosticul de vulvovaginita si mi-a luat si un examen pentru secretie. ideea e ca nu stiu daca mi-a pus corect diagnosticul. am intrat pe net si am dat search in dictionarul medical; acolo spune ca vulvovaginita se manifesta prin mancarimi, arsuri la mictiune si mers, dureri in timpul raporturilor sexuale. ideea e ca eu nu ma regasesc in aceste simptome, doar in cazul durerilor din timpul contactului sexual. in rest, eu am doar o scurgere abundenta, de culoare galben-verzuie, cateva zile a avut culoarea rosie (nu stiu daca era chiar sange), pe langa acestea am avut si dureri inghinale doar cand stateam intinsa in pat. nu stiu...voi ce ziceti? mi-a dat sa fac spalaturi intravaginale si sa iau 6 zile ovule Fluomizin. Ultima oara a fost editat de LoveChocolate (2009-04-29 16:18:20) Offline #42 2009-04-29 18:15:47
Re: Vulvovaginita candidozicaVaginita este o denumire generica a infectiilor vaginale. Cu exactitate vei afla ce ai abia dupa rezultatul analizei de secretie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #43 2009-05-20 21:19:15
Re: Vulvovaginita candidozicadiagnosticul este colpita mixta...se pare ca am o infectie destul de urata cu candida. am primit un tratament, insa nu stiu in ce ordine sa il iau . am primit asa: Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|