homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor ..ochelari cu antireflex diferit la ambele lentile

#1 2009-05-19 21:13:46

iasmy
New member
Inregistrat: 2008-12-03

ajutor ..ochelari cu antireflex diferit la ambele lentile

Buna fetelor
Mi am facut astazi ochelari cu lentile antireflex si cand am ajuns acasa si i-am analizat mai bine am constatat ca la o lentila am antireflex mov, iar la cealalta antireflex verde...am nevoie de un sfat ..e bine sa ii port asa? e normal ca un ochelar sa aiba antireflex diferit.pe reteta medicului a scis... lentila antireflex.fara alte mentiuni.astept  raspunsuri ca sunt disperata....help

#2 2009-05-19 21:15:42

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: ajutor ..ochelari cu antireflex diferit la ambele lentile

nu e normal te duci la ei si le spui ca vrei ori cu reflex mov ori pe verde...
nu e o pb medicala asta ci doar estetic...dar sunt banii tai si cu banii aia puteai sa mergi sa-i faci oriunde altundeva

#3 2009-05-19 22:26:02

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Tu esti sigura ca e diferit? nu cumva in functie de cum privesti poate sa fie ba mov ba verde?
Sa stii k asta nu iti afecteaza vederea, poate cel mult sa fie inestetic.

#4 2009-05-19 22:39:14

iasmy
New member

am verificat ..nu este in functie de cum privesc...sunt  ingrijorata sa nu imi afecteze vederea deoarece am citit pe net ca cele cu reflex mov sunt mai slabe decat cele cu verde...este adevarat?esti sigura ca nu afecteaza daca dunt diferite?...

#5 2009-05-20 00:23:27

persifona
Vizitator

Sincer nu cred, da e cam aiurea cand ii ai la ochi si bate lumina-n ei, sa se vada la unu mov si la unu verde lol mergi inapoi la optica unde i-ai facut smile

Publicitate

loading...

#6 2009-05-20 14:06:39

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

este adevarat ca antireflexul verde este cel mai bun, pentru ca are mai multe straturi de protectie decat cel mov. Vederea nu are cum sa ti-o strice, in cel mai nefericit caz daca stai mult la calculator vei observa ca ti se inroseste ochiul cu mov mai tare si poti simti senzatie de oboseala....si cam atat. Insa estetic imi dau seama ca nu e prea placut - ochelarii mei cu verde lucesc ciudat uneori dar culori diferite tongue

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#7 2009-05-21 17:58:38

iasmy
New member

salutare...am fost cu ochelarii la otica ..cand am intrat si am relatat problema s-au simtit ofensati de parca eu eram personajul negativ...au oprit ochelarii dar retea nu o mai vroiau..culmea daca trebuia schimbata vreo lentila nu trebuiau sa stie cu ce o inlocuiesc?..in fine am insistat sa o las...astazi am fost sa ii iau....nesimtire totala ...cred ca nici nu i au scos din sertar sa ii verifice...tipa  de ieri ofuscata nici nu mi-a raspuns la salut si la trimis pe un amic de-al iei (nu avea uniforma ca toti ceilalti pe care ii vazusem) la inaintare sa faca predarea ..fara explicatii....eram culmea de nervoasa dar am constatat ca nu rezolv nimic stand si pierzand timpul certandu-ma cu iei si sigura ca prin asta nu voi rezolva nimic...asta este ..o sa ii port asa...am verificat macar dioptriile sa fie bune....nu recomand nimanui KRIPTAL OPTIK.

#8 2009-05-21 18:00:50

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

solutia este...protectia consumatorului....clar

#9 2009-05-21 19:27:59

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Trebuia sa ceri sa vb cu superiorul ei... in fine,  du-te frumusel si depune o plangere la protectia consumatorului ca una e sa faca o greseala si alta sa nu incerce macar sa o repare.

Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2009-05-21 19:28:35)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.