|
Nu esti logat.
RH-#1 2009-05-17 19:06:10
RH-As Avea Nevoie De Niste Sfaturi Mai Multe Despre Rh- Si Sarcina . Offline #2 2009-05-17 19:23:18
Re: RH-in cazul in care ai rh- ar fi indicat sa isi faca si sotul rh-ul.daca si el are rh- atunci e ok,daca are rh+...atunci e cu cantec. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #3 2009-05-21 08:31:48
Re: RH-sotul are rh+ de asta le-am intrerupt pe celelalte Offline #4 2009-05-22 18:31:25
Re: RH-da,ai dreptate anemary.promit sa scriu aici tot ce am invatat despre rh si sarcina cand o sa am mai mult timp.promit! Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|