|
Nu esti logat.
Cum trebuie procedat?#1 2007-06-09 11:46:17
Cum trebuie procedat?Mi-a iesit candida la analiza de secretie si mi s-a prescris tratament cu ovule canesten si nizoral pastile.Intrebarea mea este urmatoarea: daca ovulele le pun seara intravaginal, dimineata ma pot spala? sau nu este indicat? we're part of a neverending story Offline #2 2007-06-09 12:00:53
Re: Cum trebuie procedat?pai depinde de ovule. trebuie sa scrie pe prospect http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-06-09 12:01:56
Re: Cum trebuie procedat?eu stiu ca te poti spala dar sa nu te speli in interiorul vaginului..nu e indicat mai ales in timpul tratamentului ptr candida Offline #4 2007-06-09 20:59:22
Re: Cum trebuie procedat?nu te speli in vagin pe perioada tratamentului... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-06-11 22:19:46
Re: Cum trebuie procedat?Eu incep ovulele in seara asta. Ma pot spala( extern, nu in vagin) pe durata tratamentului? nu pot sta nespalata 6 zile, doamne fereste. Si inca ceva: mi s-a prescris canesten gyn3 ovule si inauntru este un aplicator si o folie cu cele 3 ovule si inca ceva mai mic rotund, dupa forma pe care o are folia. Ala ce este? pe prospect nu scrie nimic nici de spalat nici de chestia aia care nu e ovul:D Ultima oara a fost editat de burnout (2007-06-11 22:43:35) we're part of a neverending story Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-12 12:24:06
Re: Cum trebuie procedat?extern te poti spala evident...si poti merge linistitala toaleta dimineata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-12 12:52:41
Re: Cum trebuie procedat?Multumesc mult Doctoressa we're part of a neverending story Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|