homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SANI FRUMOSI-2

#20 2007-06-10 21:57:58

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: SANI FRUMOSI

daca sunt deja lasati... nu cred ca mai poti face mare lucru ca sa se ridice... desi sportul face minuni uneori! si dusurile reci, creme pt fermitate... tot tacamul, poate se mai amelioreaza situatia

Just like a tattoo
I'll always have you...

#21 2007-06-10 22:05:55

andrutza
Vizitator

ba poti face daca esti tanar....poti sa te duci la salon sa-ti faci un lifting special pt sani cica face minuni, sport creme pt fermitate, dusuri alternative....poti face un ex ca sa vezi daca mai ai sanse sa se ridice sau nu: stand in picioare in fata oglinzii ridici bratele deasupra capului vertical, iar daca sanii se ridica cu vreo 3 cm inseamna ca tb sa te apuci de lucru pana nu e prea tarziu wink

#22 2007-06-10 22:08:28

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

am  facut ce'ai zis tu acum andrutza si vad ca mai am inca shanse....hiuuuu
eu ma credeam pana acum pierduta pt societate:))

6 ani de dragoste  hjarta

#23 2007-06-10 22:15:32

andrutza
Vizitator

inseamna ca e bine smile

#24 2007-06-11 21:47:11

carcotasa01
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

ce fel de creme sa folosesc? si ce fel de exercitii?stiam unele cu indoiri de brate deasupra barbiei si apasari in palma? or fi bune?
sau ce imi recomandati ca daca ridic bratele sanii mi se ridica dar daca le las in jos sunt lasati sad
ce sa fac?

Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti lumii.

Publicitate

loading...

#25 2007-06-12 12:09:44

andrutza
Vizitator

Orice crema pt bust este buna....eu folosesc de la Avon si sunt chiar multumita de ea mi-i face fermi si mi-i tonifica, tb sa te dai zilnic cu crema si sa faci niste exercitii cu ganterele pt piept, da un search pe goole si ai sa gasesti mai multe exerctii, flotarile sunt iarasi f bune atat cele la sol cat si cele in plan vertical. De ex le poti face la perete stand putin inclinata adica cu picioarele putin departate si cu palmele la fel (sa fie distanta la fel cu cea a umerilor) si indoi bratele spre perete si vii inapoi, faci cate 3 serii a cate 15 repetari. Mai este un exercitiu bun pt sani: cu spatele drept impreunezi palmele la nivelul pieptului si le impingi una in alta, daca te vei uita in oglinda in timp ce faci ex asta o sa observi ca muschii pieptului se ridica. Dar tb sa faci zilnic chestiile astea ca sa se vada rezultatele intr-o luna doua. Masajul sanilor e important si splataul lor cu apa rece de 30 de ori in sens circular. Iar daca nu da rezultate mergi la un salon si fa-ti o elctrostimulare la sani. Un alt test ca sa vezi daca sanii sunt lasati sau nu este sa pui un creion sub sani, iar daca ramane acolo inseamna ca sunt lasati daca el cade e totul ok.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-06-12 12:11:38)

#26 2007-06-12 17:54:40

carcotasa01
Full member

cat costa aproximativ  un lifting special pt sani la un salon?sau o electrostimulare?a facut cineva asa ceva? in ce consta? sa nu dauneze mai tarziu....

#27 2007-06-12 18:26:19

reddoll
New member
Inregistrat: 2007-05-31

nu stiu kt costa da nu prea m as increde in asa ceva.probabil are ceva rezultate da rnu foarte vizibile.pe mine ma tenteaza mai degraba o operatie de lifting.dak stie kreva kt costa?

"AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY"

#28 2007-06-12 19:36:37

andrutza
Vizitator

eu am auzit ca dau rezultate si sedintele facute in saloanele de infrumusetare atata timp cat nu sunt fff lasati.....pe mine ma seaca doar unul dintre sani pt ca e putin lasat , celalalt e super ok....smile

#29 2007-06-12 19:37:33

reddoll
New member
Inregistrat: 2007-05-31

exact asa e si la mine sad

"AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY"

#30 2007-06-12 19:40:15

andrutza
Vizitator

Pai si daca e putin lasat doar unul dintre ei dc vrei sa intervi chirurgical? mie una mi-ar fi foarte frica pt ca am auzit ca ridicarea consta in taierea mamelomului si punerea lui ceva mai sus.....am si vazut live chestia asta si n-as face in veci asa ceva. Am inteles ca e normal sa ai un san mai mare si mai lasat decat altul, cum e si la baieti cu testiculele smile

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-06-12 19:41:03)

#31 2007-06-12 20:18:32

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

eu am intrebat-o pe o fata de la un salon despre tratamentul asta pt sani. Si a zis k se vad rezultatele repede si ti-i ridica ti-i intareste si cica ti-i si mareste (desi eu tind sa cred k marirea e doar o iluzie de la faptul k ii ridica)
Anu trecut , acolo unde am intrebat eu era 2 mil - 10 sedinte.
Nu mi-am facut, inca nu am nevoie. Dar cand voi avea o sa dau fuga

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#32 2007-06-12 20:20:05

andrutza
Vizitator

si inc e consta mai exact tratamentul? si apropo, ca sa nu mai deschid alt topic, am 2 fire de par in jurul mamelomului si la radacina acestora am ca un cosuletz rosiatic care ma cam doare si cred ca e de la firul de par....ce sa fac oare sa le smulg sau nu?

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-06-12 20:43:40)

#33 2007-06-12 21:35:11

carcotasa01
Full member

incearca sa dai cu pudra pe cosuletz , poate iti trece iar in legatura cu firele de par nu stiu ce sa iti zic sora mea are si ea asa ceva si nu le smulge le taie cu forfecutza dar eu nu cred ca face bine sad

#34 2007-06-12 21:37:11

carcotasa01
Full member

mitzili a scris:

eu am intrebat-o pe o fata de la un salon despre tratamentul asta pt sani. Si a zis k se vad rezultatele repede si ti-i ridica ti-i intareste si cica ti-i si mareste (desi eu tind sa cred k marirea e doar o iluzie de la faptul k ii ridica)
Anu trecut , acolo unde am intrebat eu era 2 mil - 10 sedinte.
Nu mi-am facut, inca nu am nevoie. Dar cand voi avea o sa dau fuga

de unde esti?
eu sunt din craiova pot sa intreb la orice salon de asa ceva sau sunt saloane specializate? si dupa 10 sedinte ti se ridica?ca eu una m-am saturat sa port sutien sad

#35 2007-06-12 21:38:03

tzontzonik
Full member
Inregistrat: 2006-03-16

si eu am vazut la tv operatia...de punere a silicoanelor..aoleoo am zis k o sa vomit acolo:( arata super aiurea....

doua puncte ics:D

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.