homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie

#1 2009-05-09 13:42:47

uzum georgiana
Membru
Inregistrat: 2009-05-01

secretie

buna am si eu o intrebare:in zilele in care nu am menstruatie, imi curge o secretie galbena(cateodata alba) si cateodata foarte multa, am auzit k nu este bine am auzit si k este bine,puteti sa ma ajutati sa ma lamuriti si pe mine?multumesc

#2 2009-05-09 15:48:26

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: secretie

uzum georgiana a scris:

buna am si eu o intrebare:in zilele in care nu am menstruatie, imi curge o secretie galbena(cateodata alba) si cateodata foarte multa, am auzit k nu este bine am auzit si k este bine,puteti sa ma ajutati sa ma lamuriti si pe mine?multumesc

secretia vaginala variaza in functie de cat de aproape sau cat de departe esti de ziua ovulatiei, dute la un  doctor si dac ai cevaq te vei tratat

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#3 2009-05-10 16:03:22

prikindel
New member
Inregistrat: 2007-08-26

buna ! Sotia mea ia Marvelon21 de aprox 5 ani. Am vrea sa stim daca este normal ca inainte cu 14 zile de ciclu sa aiba scurgeri maro,care pateaza urat si care dureaza cam 1 saptamana.E nasol pt ca pateaza si chilotii si pantalonii.Doctoressa ajuta-ma plz,smile.

Nimeni nu poate sa se intoarca in timp si sa fabrice un nou inceput, dar oricine poate incepe azi si sa fabrice un nou sfarsit!

#4 2009-05-25 20:26:09

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

prikindel, nu prea cred ca e normal ...  mai bine sa mearga la un consult..

am si eu o nelamurire.. dupa menstruatie, cateva zile (1-2 apoi se regleaza) am secretia vaginala usor maronie... castanie, sau cum sa-i spun.
Nu miroase anormal.. doar ca are acea culare. Apoi se regleaza si e normal... asta dupa vreo 2 zile dupa cum am spus.
E motiv de ingrijoarerE?

Ultima oara a fost editat de evans (2009-05-25 20:27:37)

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#5 2009-05-25 20:51:48

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

evans a scris:

prikindel, nu prea cred ca e normal ...  mai bine sa mearga la un consult..

am si eu o nelamurire.. dupa menstruatie, cateva zile (1-2 apoi se regleaza) am secretia vaginala usor maronie... castanie, sau cum sa-i spun.
Nu miroase anormal.. doar ca are acea culare. Apoi se regleaza si e normal... asta dupa vreo 2 zile dupa cum am spus.
E motiv de ingrijoarerE?

nu..e semnul sf menstrei -perfect normal

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#6 2009-05-25 20:59:00

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

asa ma gandeam ... ms big_smile

cu cat citesc mai multe pe aici cu atat ma agit mai tare si pun tot  felul de intrebari  lol

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#7 2009-05-25 23:33:30

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

evans a scris:

asa ma gandeam ... ms big_smile

cu cat citesc mai multe pe aici cu atat ma agit mai tare si pun tot  felul de intrebari  lol

no need  goodluck

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.