|
Nu esti logat.
Oare pot avea eu ceva probleme????????#1 2009-05-26 20:33:40
oare pot avea eu ceva probleme????????buna imi zice shi mie cineva care a trecut sau stie ...de asa ceva ca eu sunt cam nestiutoare la 19 ani:):(in fine nimeni nu sa nasc invatzaty:(PROBLEMA E CA AM INCERCAT LUNA TRECUTA SA RAMAN INSARCINATA SI AM CREZUT CA ,CHIAR AM RAMAS ,RAMASAND CU GANDUL CA MA DUC LA GINECOLOG CUM AR FI IERI DAR TOATE SAU SPULBERAT CAND MI-A VENIT CICLU:( OARE AM PB??SAU DACA FACI SEX IN TIMPUL CICLULUI RAMN INSARCINATA??????VA ROG DACA VRETI SA IMI DATZI UN SFAT ,,DAR ASTYA CARE DAU AIUREA CA AM MAI PATIT CA IMI ZICEAU FRAIERA SI ALtele abtinetiva ,ca nimeni nu e asa destept in lumea asta:( chiar vreau un copil Offline #2 2009-05-26 20:47:29
Re: oare pot avea eu ceva probleme????????ramai insarcinata in perioda ferila. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #3 2009-05-26 21:02:00
Re: oare pot avea eu ceva probleme????????uff ms:si app pot afla intr-un anume fel zilele "fertile"adica cand sunt eu nu ele:)fertila/?? Offline #4 2009-05-26 21:07:50
Re: oare pot avea eu ceva probleme????????trebuie sa stii durata celui mai lung si mai scurt ciclu, daca nu este regulat. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|