homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Streptococ

#1 2007-04-03 21:28:37

biancus_intelectus
Full member
Inregistrat: 2007-03-18

streptococ

Se poate ca o anexita sa se trateze superficial,apoi sa revin din cauza streptococului?
Iar daca mi-am luat lama la ginecolog si mi-a iesit doar o mica infectie pe care am tratat-o cu ovule,mai e nevoie sa mai fac o data analiza de secretie daca vreau tratament nou pt anexita?

In Romania mama prostilor este gravida tot timpul

#2 2007-04-04 00:06:21

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: streptococ

zicea o fata( nu mai tin minte numele) k poate sa revina de la un stafilococ (asa a patit ea), nu stiu acum cat de mare e diferenta dintre un stafilococ si un strptococ

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-04-04 14:51:10

biancus_intelectus
Full member
Inregistrat: 2007-03-18

k multumesc

In Romania mama prostilor este gravida tot timpul

#4 2007-04-04 23:05:14

deadrose
Banat

dar ce efecte pot avea stafilcocii si streptococii?
eu una nu vreau sa mai iau antibiotice, si as fi vrut sa incerc un tratament homeopat (maica`mea este "fana inraita" a homeopatiei si a medicamentelor naturale in general si  nu concepe sa ia altceva si parca m-a convins si pe mine). ar fi eficient?

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2007-04-05 10:28:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

am dubii mari

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-04-17 18:28:43

deadrose
Banat

e posibil sa fac reumatism de la un stafilococ?

#7 2007-04-17 18:45:29

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

din cate stiu eu streptococul traieste in gat si stafilococul (auriu) este responsabil de acnee in exces si furuncul..stiu bine?

#8 2007-04-17 19:26:45

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

streptococul beta hemolitic da reumatism articular acut, dar e pt o scurta perioada - de obicei la adolescenti apare. partea periculoasa la el nu e reumatismul insa, ci faptul ca determina dupa 20-30 de ani de la infectie  boli cardiace.

stii bine tinutza...dar pe langa cel auriu mai sunt multi stafilococi...

mami de minuni hjarta

#9 2007-04-18 15:41:14

deadrose
Banat

mersi de raspuns eu_vreau

in urma papanicolaului mi-au gasit stafilococ alb hemolitic. eu cred k il am si in gat (sau/si nas, naibii sa ii ia cum or fi) pentru k am nasu infundat, expectorez mai tot timpu cand tusesc, nu imi trece tusea (ce e drept sunt si fumatoare)

#10 2007-04-18 18:35:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

pai cum iti zicea si doctoressa la un mom dat...e posibil sa il ai si in gat si sa ti-l fi adus in vagin datorita sexului oral...

Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-04-18 18:36:32)

mami de minuni hjarta

#11 2007-04-18 22:06:38

deadrose
Banat

aaaa, acu m-am prins ce vroia sa zica doctoressa....
m-ai luminat puss

#12 2009-05-27 10:31:31

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

fetele va rog ziceti-mi si mie ce sa mai fac...de vreo 6 luni iau aproape incontinuu antibiotice ...aveam dureri in gat primu exudat a iesit negativ la a-l doilea mi-a iesit stafilocic auriu...am luat tratament nu m-a mai durut o vreme pe urma iar a reaparut durerea mi-am facut alt exudat la care mi-a iesit streptococ beta hemolitic am luat doxicila ptr ca la asta era sensibil pe urma tot nu a trecut si mi-a mai zic cineva ca doar am mangaiat infectia cu doxicilia ...si mai era sensibil si la ampicila cu acid clavulanic care rezula amoksiklav dar mi s-a spus sa nu iau amiksiklav pana nu repet exudatu l-am repetat si tot la amoksiklav era sensibil am luat amoksiklav si tot degeaba tot am dureri de gat si nu-mi trece ...am luat fff multe antibiotice si am facut si candida si mai am si strptococ vaginal...mi-au iesit la analiza de secretie coci grami pozitivi....nu mai stiu ce sa mai fac....antibiotice nu mai vreau sa iau ca mi-e firca sa nu dau in altele de la atatea....dati-mi si mie un sfat ...credeti-ma ca sunt dispertata nu mai stiu ce sa mai fac din decembrie numai asa o tin prin spitale dar durerea este ca o tin degeaba ca nu trece cu nimic....vreau sa merg la homeopat...altceva nu stiu ce sa mai fac am fost la "n" doctori si la "n" cabinete de O.R.L..daca a-si scapa de infectia din gat a-si scapa si de problemele ginecologice.... sad Multmesc

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#13 2009-05-27 11:05:20

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Diana88 nu e nevoie sa postezi acelasi mesaj de mai multe ori. Asteapta. Cand va citi o fata care va sti sa iti raspunda, fii sigura ca va scrie.

Considera-te avertizata. Data viitoare ai warn.

Fericita mamica de Aida Maria!

#14 2009-05-27 11:52:42

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

diana, poate te reinfectezi continuu. nu-mi imaginez sa nu-ti treaca in atatea luni de antibiotice. poate e ceva in jurul tau in care traieste streptococul asta. gandeste-te la orice cale prin care ai putea sa-l iei de undeva si data viitoare cand faci tratamentul, evita orice contact cu ceva ce ar putea fi purtator. si sa iei si ecva pt imunitate. pe antibiotice intr-adevar nu poti sta la nesfarsit. si asa mi se pare mult.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.