|
Nu esti logat.
Lama#1 2007-06-12 07:57:19
lamadupa ce medicul ginecolog mi-a spus ca am verici si trebuie sa imi faca cauterizare, am mers la dermato-venerologie iar medicul de acolo mi=a spus ca nu am nimic, nici vorba de veruci. Nu stiam ce sa mai cred, dar fiindca niste puncte rosii tot persista in partea interioara a vulvei si la ultimele contacte sexuale am avut usturimi(dar numai in unele pozitii) si mi-a aparut o secretie care 2 zile a fost maronie, apoi usor galbena si vascoasa, am mers din nou la ginecolog(trebuie sa mentionez la ca la alt medic, nu la cel care mi-a spus ca am verici) impreuna cu partenerul meu sa aflam de la ce apare disconfortul meu. Dupa analiza secretiei (lama), medicul mi-a spus ca nu am nici o boala cu transmitere sexuala,ci doar cateva raceli netratate corect care au avut repercursiuni si asupra vaginului si mi-a dat tratament cu cervugid ovule si spalturi cu ceai de galbenele. mi-am facut si analiza de urocultura,si astept rezultatul pt a reveni la medic pt tratament. Offline #2 2007-06-12 12:16:06
Re: lamanu descopera orice boala, ci doar pe unele....totusi, de vreme ce dermatologul a spus ca nu ai veruci eu cred ca nu ai Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-12 12:35:41
Re: lamadar mai am o nelamurire: daca in momentul cand am fost la dermatolog verucile nu se manifestau, adica erau in faza aia in care nu exista semne vizibile? dermatologul m-a examinat doar in partea exterioara, daca as fi avut dezvoltate in vagin le-ar fi descoperit si pe alea? Offline #4 2007-06-12 13:29:06
Re: lamaCiolo...nu trec de la sine! Deci nu se vindeca spontan...asadar nu puteai sa fii avut si sa se fi retras de la sine....ginecologul in vagin ti-a spus ca ai? Presupun ca nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-12 15:06:29
Re: lamatocmai de asta nu mi-a trecut ingrijorarea, pt ca ginecologul mi-a spus ca am si in vagin virusul acesta apare la analiza secretiei? Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-12 15:12:43
Re: lamanu. se face analiza separata...tipare HPV...asadar, SI in vagin...si de ce nu i-ai spus dermatologului ca medicul ginecolog ti-a spus asta? Poate se uita si in vagin....oricum, daca si pe vulva ti-a spus ca ai si dermatologul a zis ca nu, eu le pun sub semnul intrebarii si pe cele din vagin.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-12 15:20:45
Re: lamaginecologul la care am fost de cateva zile m-a examinat si in vagin si nu a spus nimic de veruci..doar de raceala netratata.....eu sper sa nu fie HPV pentru ca ma sperie foarte tare. Multumesc inca o data pentru raspuns. Offline #8 2007-06-13 13:40:27
Re: lamatipare HPV, cum am spus....nu stiu cit costa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|