|
Nu esti logat.
Problema la facultate...-2#20 2009-05-27 15:24:43
Re: problema la facultate...ehh ..profii astia...unii dintre ei tare aerieni sunt..nu le pasa deloc d student, k noi invatam, ne straduim sa facem totul cat mai bn ei fac totul asa cum vor ei....si uite asa motivatia noastra de a mai invata se duce de rapa... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #21 2009-05-27 15:47:30
Re: problema la facultate...Wild poate s`a incurcat...se mai intampla...vb cu profa si vezi ce zice .. la urma urmei au fost si colegii tai acolo, ei pot confirma prezenta ta ! #22 2009-05-27 16:05:04
Re: problema la facultate...wild dar la voi daca is seminarii cu prezenta obligatorie nu trece macar o foaie sa se semneze prezentele?? la noi se trece mereu (nume prenume, nume de matricola si semnatura) si mai face si controale, ca multi ne mai samnam intre noi. is a draq tare!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #23 2009-05-27 16:13:47Re: problema la facultate...ba da exista foaie cu prezenta e la profa problema e ca mai e cineva in grupa cu acelasi nume si prenume cu mine...si tipa aia e plecata in franta cu bursa...si e posibil sa fi incurcat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #24 2009-05-27 16:14:55
Re: problema la facultate...si la noi asa e...umbla o foaie prin clasa si la sf cursului ne striga de pe foaie... si de`abia apoi trece prezenta in caiet sefa de grupa la mine e aiureah ca eu am de ex 2h curs + 1 seminar... sau 1 h curs + 2 seminar.. nu am cursuri intr`o zis si seminar in alta Publicitateloading...
#25 2009-05-27 16:16:28
Re: problema la facultate...
apoi doar nu aveti si nr de matricola la fel. si daca aia e plecata.. atunci nu mai e problema nu? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #27 2009-05-27 22:42:14
Re: problema la facultate...WILD, daca ti-a dat 8 din 10 si tu ai fost la 10 seminarii din 14, probabil a calculat ca procent si i-a dat 8. #28 2009-05-27 22:54:18
Re: problema la facultate...Asa e peste tot ... si eu am trecut prin chesii nasoale din cauza prezentei...intarziam 10 minute, imi punea absenta si nu mi-o motiva, desi vorbisem cu ea k atunci ajung de la serviciu si zicea k intelege... Iubesc si sunt iubita Offline #29 2009-05-27 23:24:56
Re: problema la facultate...si mie era sa mi stea inima in loc aseara cand ne a trimis o profa situatia de la seminar, cu prezenta, teme si punctaj final..cand ma uit..eram trecuta cu 8 prezente si prin urmare scria mare ca nu intru in examen..vaii tremuram toata cand am vazut..cum sa am 8 prezente cand eu trebuia sa am 10 si cu tot cu prezenta de la paste cand nu s a facut, se fac 11? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #30 2009-05-28 16:07:47Re: problema la facultate...am rezolvat...mi-a dat maxim pe proiect si cu prezentele a fost alta chestia...intradevar a zis la inceput k tre sa avem 10 din 14 k sa avem maxim la seminar...dar s-au dus nijte binevoitori lingai din grupa si s-au plans k cum adica daca ei au fost la 14 din 14 sa aiba 10 puncte si unu care are 10 din 14 sa aiba tot 10...si au amenintat cu decanul etc si profa s-a intimidat si a facut procent... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|