|
Nu esti logat.
Yaz...in ce farmacie?#1 2009-05-28 18:48:25
yaz...in ce farmacie?Am intrat azi in 2 farmacii (dintre care un era Dona...deci nu orice farmacie ) si am intrebat de anticonceptionalele yaz...In ambele situatii aceeasi reactie : m-au intrebat daca ma refer la yasmine , iar apoi se uitau la colega farmacista si ziceau ca n-au auzit de asa ceva Ca sa nu mai spun ca se uitau dupa la mine ca la o nebuna , de parca intrebarea mea era la misto... Deci va rog frumos sa imi spuneti in ce farmacie din Bucuresti am vreo sansa sa gasesc asa ceva ? Offline #2 2009-05-28 19:19:11
Re: yaz...in ce farmacie?sigur se gasesc si la noi altfel nu imi erau prescrise de doamna doctor...nu le-am mai cumparat pana acum , dar am mai vazut niste discutii despre ele pe forum. Offline #3 2009-05-28 19:36:21
Re: yaz...in ce farmacie?
help net si sensiblu au sigur Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-05-28 19:46:30
Re: yaz...in ce farmacie?multumesc frumos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|