homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yaz...in ce farmacie?

#1 2009-05-28 18:48:25

blondutzik
New member
Inregistrat: 2007-03-16

yaz...in ce farmacie?

Am intrat azi in 2 farmacii (dintre care un era Dona...deci nu orice farmacie hmm ) si am intrebat de anticonceptionalele yaz...In ambele situatii aceeasi reactie : m-au intrebat daca ma refer la yasmine , iar apoi se uitau la colega farmacista si ziceau ca n-au auzit de asa ceva  bang Ca sa nu mai spun ca se uitau dupa la mine ca la o nebuna , de parca intrebarea mea era la misto... Deci va rog frumos sa imi spuneti in ce farmacie din Bucuresti am vreo sansa sa gasesc asa ceva ?

#2 2009-05-28 19:19:11

blondutzik
New member

Re: yaz...in ce farmacie?

sigur se gasesc si la noi altfel nu imi erau prescrise de doamna doctor...nu le-am mai cumparat pana acum , dar am mai vazut niste discutii despre ele pe forum.

#3 2009-05-28 19:36:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

blondutzik a scris:

Am intrat azi in 2 farmacii (dintre care un era Dona...deci nu orice farmacie hmm ) si am intrebat de anticonceptionalele yaz...In ambele situatii aceeasi reactie : m-au intrebat daca ma refer la yasmine , iar apoi se uitau la colega farmacista si ziceau ca n-au auzit de asa ceva  bang Ca sa nu mai spun ca se uitau dupa la mine ca la o nebuna , de parca intrebarea mea era la misto... Deci va rog frumos sa imi spuneti in ce farmacie din Bucuresti am vreo sansa sa gasesc asa ceva ?

help net si sensiblu au sigur
am intrebat chiar azi si am fost asigurata ca farmacia helpnet din apropierea cabinetului meu are(si nu numai aia)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-05-28 19:46:30

blondutzik
New member

multumesc frumos  buga

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.