|
Nu esti logat.
Cine ma ajuta? va rog#1 2009-05-26 17:27:56
cine ma ajuta? va rogiau deja de 2 ani anticonceptionale si am intarziat o pilula 15 ore,nu m-am ptotejat suplimentar cele 7 zile necesare.la a 18 pilula din cele 21 mia venit ciclul cred,si am vrut sa nu fac papuza de 7 zile si am continuat alta folie ,sunt deja la piula a 5 a si tot am sangerari destul de abundente.specific ca mia fost rau saptamana asta si am avut diaree in continuu.exista posibilitatea sa fiu insarcinata?..va rog mult Offline #2 2009-05-27 12:06:51
Re: cine ma ajuta? va rogde ce nu mergi la doctor? cand ai diaree protectia anticonceptionalelor scade, deci tb sa te protejezi suplimentar. nu a fost prea bine ca ai unit cele 2 folii. era de preferat sa te fi protejat suplimentar pana la inceperea unei noi folii. noi nu putem sti daca esti sau nu insarcinata. tu stii cand ai avut contacte. poti face si teste de sarcina, dar pt sangerarea aia eu as merge la medic. Offline #3 2009-05-27 19:41:09
Re: cine ma ajuta? va rog
nu din cauza vreunei sarcini ai diaree, sigur insa singerezi printre altele si pentru ca ai diaree si asta scade efectul pastilei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-05-29 01:06:28
Re: cine ma ajuta? va rogmultumesc mult pentru raspunsuri.....precizez ca nu ma aflu in tara si aici nu pot merge la medic ca inca nu miam facut acte de cetatean cum ar veni...si ma ajuta mut parerie voastre.multumesc din sufet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|