|
Nu esti logat.
La cat timp devine pozitiv testul?#1 2007-06-13 09:05:01
la cat timp devine pozitiv testul?Hello! Sunt noua, si as avea nevoie de ajutorul vostru... Offline #2 2007-06-13 09:06:06
Re: la cat timp devine pozitiv testul?se pozitiveaza la 3 saptamani de la contactul cu risc sau 1 saptamana de intarziere a menstruatiei. mami de minuni Offline #3 2007-06-13 09:09:17
Re: la cat timp devine pozitiv testul?Multumesc mult... Deci sa mai astept? Stiu k nu ar trebui sa intru in panica, a abia a treia zi de la ultima pastila... Sa merg la doctor? oare prin faptul k am luat pastilele cam haotic mi s-a deraglat? Oricum, mie cam in a doua- a treia zi imi venea menstruatia... Offline #4 2007-06-13 09:11:10
Re: la cat timp devine pozitiv testul?daca nu ai depasit 12. ore este k stai linistita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-06-13 10:17:30
Re: la cat timp devine pozitiv testul?da, dar asteptarea ma omoara... o iau razna ducandu-ma din jumate in jumate de ora sa verific... daca m-as duce la ginecolog, s-ar simti o eventuala sarcina asa devreme? Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-13 10:19:20
Re: la cat timp devine pozitiv testul?nu cred VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-06-13 12:22:25
Re: la cat timp devine pozitiv testul?sigur nu...eu zic sa stai calma si sa astepti menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-13 17:38:37
Re: la cat timp devine pozitiv testul?Gata, a venit.. yeeeeee! Cata bucurie pt ceva ce se intampla fiziologic,k in fiecare luna... Sunt foarte usurata, va multumesc pt suport si va pup! De acum inainte, o sa pun 10 ceasuri sa sune in acelasi timp, k sa nu mai uit... Offline #9 2007-06-14 00:42:50
Re: la cat timp devine pozitiv testul?totul e bine cand se termina cu bine Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|