homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Colpita si rana pe col?

#1 2009-05-28 14:58:53

shimmy
New member
De la: cluj-n
Inregistrat: 2007-03-30

colpita si rana pe col?

buna ziua,

Am o nelamurire in privinta rezultatului de la testul papa nicolau.Am fost in urma cu 14 zilela un control ginecologic de rutina, la un o doamna ginecoloaga la care am fost pentru prima data.Nu mi-a placut cum a decurs controlul insa pe loc nu am realizat pentru ca eram foarte speriata.La inceput s-a uitat inauntru si nici macar nu si-a pus manusi apoi a spus ca vede ceva secretii si a fugit dupa manusi, apoi cu manusile a introdus mana si gata atat a fost controlul spunand ca am niste scurgeri care trebuie tratate si ca nu ne impacientam pana nu vedem rezultatul de la papa nicolau. am intrebat-o daca poate fi vorba de cancer si mi-a spus ca nu se pronunta pana nu vede rezultatele.Mi-a dat diagnostic trichomonas si colpita mixta si tratament cu antibiotice si ovule.Inca nu am inceput tratamentul deoarece sunt in plina sesiune ultima sesiune inainte de licenta si antibioticele acelea imi provoaca greata si ameteli.Incep de duminica asta dar la ea la control nu ma mai intorc.Nu mi s-a parut profesional din partea ei cum s-a comportat cu mine.Nu mi-a oferit destule informatii, nu a vorbit practic nimic cu mine, eu tot ii spuneam detalii despre mine si ea doar dadea din cap.Acum am rezultatul testului papa nicolau in fata si pe rezultat scrieFRontiu infomatos(nu se prea intelege cuvantul al doilea iar eu nu ma pricep la termenii acestia) PAP II si bifat micoze si celule endocervicale.La diagnostic scrie colpita si col lezional sau lezionat nu prea pot descifra dar ultima litera nu este un T mai degraba un L.Dupa rezultat inseamna ca am rana pe col si colpita aia sa inteleg?la sugestii in conduita de tratament spune doar"control anual".Ce ma sfatuiti sa fac? sa incep tratementul de 10 zile cu ovule si anitbiotice si eu si prietenul meu? si apoi sa ma duc la inca un control? dar la alta doctorita clar, de data asta m-am gandit sa ma duc la doamna Fulga din cluj, ginecoloaga mamei.

Ultima oara a fost editat de shimmy (2009-05-28 15:07:57)

#2 2009-05-28 15:16:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: colpita si rana pe col?

da, mergi la alt ginecolog. si nu lua antibiotic, ca tu ai "micoze".
ai o inflamatie pe col. ca sa vezi de la ce e, ar fi bine sa faci niste culturi din col. nu inteleg ce cauta "lezional" acolo, ca pap-ul e de tip II, deci nu e rana.

#3 2009-05-28 15:22:35

shimmy
New member

of ce ma deruteaza doctorii astia! deci sa nu urmez tratamentul cu antibiotice si ovule inainte sa ma duc la alt doctor?a dat antibiotice si pentru mine si pentru prietenul meu.Chestia este ca eu nici nu am nici un simtom sau discomfort, nici secretii anormale , nici dureri sau usturimi, nici scurgeri, am fost la control doar de rutina, control anual.Recomanda cineva un ginecolog bun in Cluj?

Ultima oara a fost editat de shimmy (2009-05-28 15:27:25)

#4 2009-05-28 15:31:31

shimmy
New member

multumesc pentru raspunsuri anca9, doctoressa are vreme oare sa isi spuna si ea parerea?

#5 2009-05-28 22:04:13

shimmy
New member

mai am o intrebare, credeti ca situatia mea este grava si urgenta?(dupa rezultatul testului papa)As putea sa aman consultatia la alt ginecolog cu inca 3 saptamani pana termin cu licenta?

Publicitate

loading...

#6 2009-05-29 09:29:04

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

3 saptamani n-ar fi asa mult... dar nu amana mai mult! situatia nu e grava, dar poate deveni daca nu te pcupi de ea si nu tratezi ce ai acolo.

#7 2009-05-30 11:20:24

shimmy
New member

Ok pai daca ma sfatuiati sa ma duc urgent atunci ma duceam, dar asa nu cred ca suport atata stres, ca doctorii astia cand mergi la ei ajungi sa umbli luni intregi pe la analize, ca sa afli ca esi bine defapt. Multumesc pentru raspunsuri!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.