|
Nu esti logat.
Ovulele astea :(#1 2007-06-13 18:34:31
Ovulele astea :(Mai fetelor am inceput tratamentul pt candida cu ovule canesten si vad ca se cam farama. Eu le pun seara cand ma bag in pat , ca sa nu ma mai plimb prin casa dup`aia. Problema e ca a 2-a zi incepe ovulul sa se farame si gasesc urme pe chiloti.In prospect zice ca daca se farama trebuie utilizata crema. Acu eu nici nu stiu ce crema sa iau( probabil tot canesten pentru asa ceva da` nu-s sigura) si in plus ovulele mi-au fost prescrise de d-na doctor. Voi cum ati procedat, cele care ati folosit ovule? ce ma sfatuiti sa fac? we're part of a neverending story Offline #2 2007-06-13 20:24:56
Re: Ovulele astea :(cum adica se farama? Normal e sa se scurga o parte din ovul pana dimineata. Offline #3 2007-06-13 22:24:40
Re: Ovulele astea :(burnout si eu am folosit canestel si cam asa pateam si eu la mine se scurgea nu dimineata ci mai tarziu in fine mie doctota mi-a zis sa imi dau si cu canesten crema dar la mine nu stiu cat de mult au avut efect ca vad ca iar am niste usoare mancarimi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-06-14 08:19:38
Re: Ovulele astea :(burnout...stai linitita...foloseste crema daca ai mancarimi, usturimi, etc. happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|