|
Nu esti logat.
Help! Este grav?#1 2009-05-30 15:05:12
Help! Este grav?Buna! Numai ce m-am inregistrat pe site desi va consult de multa vreme. Offline #2 2009-05-30 15:53:31
Re: Help! Este grav?rigevidon au aceeasi concentratie de hormoni...deci le poti lua in ce ordine vrei...asa ca protectia nu ti-a fost afectata Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-05-30 15:54:06) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-05-30 15:56:11
Re: Help! Este grav?Sarut-mana!! M-ai linistit! Offline #4 2009-05-30 15:57:33
Re: Help! Este grav?Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-05-30 17:18:16
Re: Help! Este grav?Buna! cu scuzele de rigoare ca poate nu trebuia sa postez aici,va rog sa ma sfatuiti. Voi incerca sa descriu prin ce trec,scurt si la obiect. Acum aproape 2 ani mi a aparut pe umeri si spate o forma usoara de acnee. in prima faza pielea ma manca foarte tare. am mers la dermatolog si mi s a dat retin A. am folosit cam 3 luni dar rezultatele nu au fost foarte evidente,dupa care m am hotarat sa iau roaccutane timp de 2 luni d zile. am fost multumita dar n am avut nici un fel de activitate...am stat mai mult in casa. din pacate in luna noiembrie au reaparut,asta probabil si datorita modului de viata dezorganizat (nopti pierdute,tutun,alcool) si pana in prezent am fost la diversi dermatologi,la alergologi,ginecologi. intr un final de la foarte multe tratamente prescrise si luate m am ales cu o reactie post medicamentoasa...in acel moment am renuntat la orice medicament. Am o forma usoara de ovare polichistice. absolut restul analizelor sunt perfecte!!! ma gandeam sa iau Diane 35 sau sa revin la Roaccutane... Va multumesc pt timpul acordat ! Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-30 17:25:23
Re: Help! Este grav?nu posta acelasi msg in mai multe parti k o sa primesti warn... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2009-05-30 17:45:07
Re: Help! Este grav?multumesc mult! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|