|
Nu esti logat.
Lamurire#1 2009-05-30 13:28:46
lamurirebuna! am si eu o nelamurire legata de anticonceptionale. iau karissa de 4 luni si mi s-a intamplat sa uit sa iau o pastila( din cauza k mi-am schimbat telefonul si nu-mi mai suna alarma). De obicei iau pastila in jurul orei 21. in ziua aceea nu am avut contact sexual. Pastila uitata am luat-o in jurul orei 12 la pranz, a doua zi, deci au trecut cam 15 ore. Diseara la 9 o iau iar. Am uitat pastila a 12-a ...Trebuie neaparat sa folosesc protectie suplimentara 7 zile? Offline #2 2009-05-30 13:31:42
Re: lamuriretrebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile...nu exista perioada fertila si nefertila atunci cand iei anticonceptionale, pentru ca anticonceptionalele inhiba ovulatia "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-05-30 20:51:06
Re: lamurirePoti sa nu te protejezi 7 zile dar te risti. eu m-am riscat si sincer nu am ramas insarcinata. asa ca la alegerea ta Offline #4 2009-05-30 20:54:54
Re: lamurirepai ce rost are sa risti si sa stai cu spaima in brate? nu e atat de greu sa te protejezi supliemntar 7 zile, ca apoi sa nu iti faci ganduri A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|