homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inlocuirea altui contraceptiv oral cu Desorelle - zile de pauza?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Inlocuirea altui contraceptiv oral cu Desorelle - zile de pauza?

#1 2009-05-30 23:13:05

spuff
New member
Inregistrat: 2009-03-31

Inlocuirea altui contraceptiv oral cu Desorelle - zile de pauza?

Salut,
M-am consultat cu medicul si am hotarat sa schimb Novynette cu Desorelle. Problema e ca in prospect scrie ca tb sa-l iau imediat dupa folia veche de Novynette...sau nu inteleg eu bine?...ideea e ca eu n-am stiut si am facut pauza de 7 zile, ca de obicei, si de maine ar fi trebuit sa incep blisterul nou. Acum voi cum credeti ca e mai bine?Sa iau Desorelle dupa zilele de pauza, sau sa mai iau inca o folie de Novynette?Si daca prima varianta e valabila, mai trebuie protectie in plus 7 zile?
Mai jos e citatul cu pricina din prospectul Desorelle:
"Trebuie administrate toate comprimatele ce contin hormoni din blisterul vechi. In ziua urmatoare trebuie administrat primul comprimat filmat Desorelle, fara sa existe pauza intre cele 2 administrari si nu este necesar sa asteptati aparitia menstruatiei. Nu sunt necesare masuri contraceptive suplimentare. In cazul in care este inlocuit un contraceptiv oral ce contine doar progesteron, primul comprimat filmat Desorelle trebuie administrat in prima zi a menstruatiei, dar sunt necesare masuri contraceptive suplimentare in primele 7 zile ale primului ciclu de administrare a Desorelle."

Merci frumos!

La terre est bleu comme une orange.

#2 2009-05-31 08:31:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Inlocuirea altui contraceptiv oral cu Desorelle - zile de pauza?

nu e nici o problema daca incepi folia de desorelle dupa pauza de 7 zile de la novynette.
nu ai nevoie de protectie suplimentara.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Inlocuirea altui contraceptiv oral cu Desorelle - zile de pauza?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.