|
Nu esti logat.
Este normala sau nu sangerarea dupa 60 de ore de la chiuretaj?pls helpPagini: 1
#1 2009-05-31 01:38:06
este normala sau nu sangerarea dupa 60 de ore de la chiuretaj?pls helpbuna!acum 5-6 sapt am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu...am aflat acum 10 zile ca sunt insarcinata....trebuia sa merg la doctor,dar am tot amanat.cand am ajuns era prea tarziu...acum 9 zile am inceput sa am o secretie maronie si peste timp a tot crescut cantitativ pana cand am pierdut sarcina...am sangerat si am scos cheaguri din mine timp de 6 ore dupa care am chemat salvarea si am ajuns la spital...mi-au facut ecografie...nu mai exista ecou embrionar...m-au chiuretat ca sa scoata tot .acum sunt 60 de ore de atunci si pana acum se oprise sangerarea si nu aveam dureri mai deloc,dar acum vad ca a aparut iar sangerarea indeajuns cat sa pateze hartia cand merg la baie. Offline #2 2009-05-31 11:08:41
Re: este normala sau nu sangerarea dupa 60 de ore de la chiuretaj?pls helpva rog....cine poate sa imi dea un raspuns....inca il mai astept Offline #3 2009-05-31 11:20:17
Re: este normala sau nu sangerarea dupa 60 de ore de la chiuretaj?pls helpEu cred ca este de la chiuretaj sangerarea. We Have To Be Strong !!! Offline #4 2009-05-31 16:36:31
Re: este normala sau nu sangerarea dupa 60 de ore de la chiuretaj?pls helpmultumesc ptr raspuns life...am sunat-o pe doamna doctor astazi si am intrebat-o....a zis ca e normal sa mai sangerez cel putin 2 saptamani...maxim 45 de zile,doar daca incep sa sangerez cat sa imi curga pe picior sa ma duc la dansa la control...altfel ma asteapta cu analizele(cultura,test papanicolau si secretie)peste 2 saptamani de la terminarea tratamentului...asa ca acum m-am mai linistit....multumesc ptr raspuns Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|