|
Nu esti logat.
Tiroida?#1 2009-05-28 18:29:07
tiroida?Buna fetelor. Revin si eu cu o intrebare. De vreo saptamana ma simt cam rau.. n-am pofta de mancare mai deloc, mi-e greata, am o senzatie de nod in gat si ma simt moale, fara vlaga. Problema asta cu greata si senzatia de nod in gat o am de prin octombrie, am tot facut analize peste analize si in afara de helicobacter, reflux gastro-esofagian si sindrom dispeptic nu mi-a depistat nimic. Am scapat de helicobacter, insa am perioade in care ma simt ok si perioade (ca acum) in care mi-e rau. Ma tot gandesc sa nu am probleme cu tiroida... ca am observat ca a inceput sa-mi cada si parul mai mult decat de obicei, sa mi se ingrase mai rau, etc. Intr-adevar, am o perioada mai stresanta (bacul ) dar eu parca n-as da toata vina pe stres. Medicul de familie mi-a zis sa astept pana termin cu bacul sa mai fac o serie de analize, de data asta pt tiroida, insa..pana in iulieeeee eu ce fac? when the pomp lights up,you shoot. Offline #2 2009-05-28 18:59:26
Re: tiroida?eu una ma simt exact ca tine, si eu sunt la fel cu bacul se prind de mine toate bolile posibile, de ex acuma pe caldura asta eu am facut gripa, si acum stau cu dureri musculare, ameteli si dureri de cap. si eu mi am facut analize pt helicobacter, pt gastrita. asta am tratat-o desi ma mai iau durerile cand sunt pusa sub stres. dar m ai facut si pe mine sa mi pun semne de intrebare cu toate ca ma indoiesc. Offline #3 2009-05-28 19:53:49
Re: tiroida?Dar culmea e ca eu nu ma simt asa stresata...si daca intr-adevar m-as simti..m-am simti permanent, nu o saptamana da, una ba when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2009-05-28 19:58:07
Re: tiroida?
faptul ca nu te simti stresata nu inseamna ca nu esti, ci doar ca faci fata bine(cu costuri insa) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-05-29 10:01:50
Re: tiroida?Am chemat aseara salvarea...respiram din ce in ce mai greu si mi-a spus sa merg din nou la endocrinolog, si sa iau calciu pana atunci. Intrebare: Jeanine influenteaza negativ tiroida? Asistenta dp salvare mi-a spus ca sunt destul de puternice si ca pot avea si ele efecte din acestea. when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-31 22:28:44
Re: tiroida?fetele..intrebare...cum sta treaba cu analizele pt tiroida? T3, T4 THS sau ceva de genul?..cum se fac dozarile hormonale?...sunt simple analize la sange sau cum?.. when the pomp lights up,you shoot. Offline #8 2009-05-31 22:50:57
Re: tiroida?TSH, T3, T4 si ani-TPO sunt analizele la tiroida....si bineinteles si o ecografie la tiroida....primele sunt analize de sange iar a doua e o simpla ecografie si medicul vede daca ai noduli, daca e marita cumva glanda.... Offline #9 2009-05-31 23:50:07
Re: tiroida?Mersi frumos Dar, e vreo perioada in care tb facute?..gen..intre a x-a zi dupa menstra sau inainte? when the pomp lights up,you shoot. Offline #10 2009-05-31 23:51:31
Re: tiroida?nu conteaza...eu prefer inainte de menstra sau dupa la ceva timp ca sa nu ma anemiez Offline #11 2009-05-31 23:55:03
Re: tiroida?dc sa te anemiezi? asa mult sange ia? when the pomp lights up,you shoot. Offline #12 2009-06-01 00:22:13
Re: tiroida?eu am menstra abundenta si de obicei cand imi fac analizele imi fac mai multe, nu doar cele de tiroida....si imi ia ceva. mi-au zis si medici ca nu e prea ok sa-ti iei sange la menstra din cauza asta ca te poti anemia. mai bine inainte sau dupa. Offline #13 2009-06-01 12:20:52
Re: tiroida?I got it when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|