homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultate analize-2

#20 2009-06-01 21:55:50

mary_dmi
New member
Inregistrat: 2009-05-21

Re: rezultate analize

legat de candidoza, as avea o nelamurire. In urma analizezelor a iesit ca am un streptococ hemolitic de grup b si candida. Doctorita mi a recomandat sa iau clindamicina, ovule cervugid, flucoric atat eu cat si partenerul meu plus unguent canesten.
Uitandu-ma pe analize am observat ca la partea unde scrie prezent candida albicans nici una din substantele din medicamentele recomandate nu se afla printre cele la care candida este prezenta.

Ce ar trebui sa fac? Sa incep si un tratament cu vreun medicament care sa contina una din substantele la care candida este sensibil ( in analize scrie ca este sensibila la amfotericina b, clotrimazol, econazol, ketoconazol, myconazol, nystatin)

Va rog din suflet sa imi dati un raspuns, chiar vreau sa scap de aceasta candidoza!

#21 2009-06-01 22:45:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mary_dmi a scris:

legat de candidoza, as avea o nelamurire. In urma analizezelor a iesit ca am un streptococ hemolitic de grup b si candida. Doctorita mi a recomandat sa iau clindamicina, ovule cervugid, flucoric atat eu cat si partenerul meu plus unguent canesten.
Uitandu-ma pe analize am observat ca la partea unde scrie prezent candida albicans nici una din substantele din medicamentele recomandate nu se afla printre cele la care candida este prezenta.

Ce ar trebui sa fac? Sa incep si un tratament cu vreun medicament care sa contina una din substantele la care candida este sensibil ( in analize scrie ca este sensibila la amfotericina b, clotrimazol, econazol, ketoconazol, myconazol, nystatin)

Va rog din suflet sa imi dati un raspuns, chiar vreau sa scap de aceasta candidoza!

ai flucoric ca antimicotic...care contine fluconazol...intr-adevar nu e in lista ta cu produse la care candidoa ta e sensibila...asa ca ar fi nimerit sa il inlocuiesti cu H-ketoconazol(de exemplu)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2009-06-01 22:55:46

mary_dmi
New member
Inregistrat: 2009-05-21

multumesc mult pentru raspuns, am sa merg maine la farmacie pt H-ketoconazol.

O seara buna!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.