|
Nu esti logat.
Ganglionii si infectiile#1 2007-02-26 17:12:35
Ganglionii si infectiileAm o nenorocita de infectie urinara si azi dimineata m-am trezit si cu un ganglion inghinal care ma doare la atingere! Credeti ca au vreo legatura una cu alta? Sunt cam ingrijorata si pana joi nu am cum sa ajung la doctor! Stie cineva daca ganglionii se pot inflama datorita infectiei sau au cu totul si cu totul alte cauze? Offline #2 2007-02-26 17:16:29Re: Ganglionii si infectiileda.... de-aia de inflameaza, pentru ca exista infectie acolo! cand infectia va trece si ganglionul se va retrage la dimensiunile normale! nu-ti face griji... nu e altceva! El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #3 2007-06-27 02:05:04
Re: Ganglionii si infectiileDaca ai descoperit natura ganglionului,te rog sa-mi spui si mie.Eu am unul mare,doare la atingere,local simt o temperatura si e pietrificat.La inceput am crezut ca e un fir de par sub piele,dar se pare ca m-am inselat,imi este groaza de un control.Daca ma poate ajuta cineva.ii multumesc anticipat Offline #4 2007-06-27 12:26:08
Re: Ganglionii si infectiilelasa groaza la o parte si mergi urgent la doctor....sa nu cumva sa ai o infectie transmisibila sexual(limfogranulomatoza) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-27 12:32:30
Re: Ganglionii si infectiilehttp://www.romedic.ro/boli/Limfogranulo … _0283.html asta am gasit despre ce zicea doctoressa. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-27 21:16:40
Re: Ganglionii si infectiileM-am speriat un pic.este ceva grav?in ce consta analizele?Precizez ca am acelasi partener de foarte multi ani,la el nu ar trebui sa se manifeste?daca cineva a avut asa ceva rog sa ma ajute cu mai multe detalii,ce analize a facut.ce tratament a urmat...multumesc din suflet Offline #7 2007-06-28 11:22:00
Re: Ganglionii si infectiiledraga mea....poate nu m-am facut bine inteleasa...mergi la medic pentru diagnostic si tratament! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-28 19:31:48
Re: Ganglionii si infectiileprogramare la medic mi-am facut deja,voi merge maine,voiam doar sa aflu,daca a mai avut cineva aceeasi problema.oricum multumesc Offline #9 2009-06-02 23:53:15
Re: Ganglionii si infectiileAm si eu un ganglion umflat si dureros in partea dreapta - durerea a inceput de azi. Voi merge cat de curand si la ginecolog - pana atunci intrebarea e: poate fi limfogranulomatoza tinand cont ca acum o saptamana am fost la ginecolog si totul e relativ ok (control, secretie -doar o infectie cu streptococcus aglacticae, pap) si am si analize de sange uzuale facute recent care au iesit bine? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|