|
Nu esti logat.
Ma poate ajuta cineva?#1 2009-06-03 16:32:35
Ma poate ajuta cineva?Buna fetelor Ultima oara a fost editat de alecsandra20 (2009-06-03 16:33:07) Offline #2 2009-06-03 16:36:41
Re: Ma poate ajuta cineva?daca inainte aveai ciclu neregulat, asa il vei avea si acum, ca ai intrerupt anticonceptionalele! dar de ce ti-e frica de sarcina? nu ai folosit prezervativ dupa ce ai intrerupt pilulele? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-06-03 16:39:22
Re: Ma poate ajuta cineva?de obicei, dupa intreruperea anticonceptionalelor, menstruatia intarzie cateva zile. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2009-06-03 16:47:20
Re: Ma poate ajuta cineva?am avut contact sexual de 2 ori si am folosit prezervativ, iar pastilele le-am luat corect cu o exceptie: in ultima luna am omis penultima pastila. M-am uitat pe prospect si scria ca nu e nici o problema daca te protejezi suplimentar, dar eu nu aveam de ce sa ma protejez pentru ca mi-a venit ciclul si nu am mai avut relatii sexuale Ultima oara a fost editat de alecsandra20 (2009-06-03 16:48:00) Offline #5 2009-06-03 17:45:49
Re: Ma poate ajuta cineva?Daca nu ai avut contacte sexuale neprotejate nu ai de ce sa suspectezi o sarcina. Asteapta menstra. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|