homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari usoare.... ce poate fi?

#1 2009-06-03 17:54:29

peto
New member
Inregistrat: 2007-11-17

sangerari usoare.... ce poate fi?

Iau Marvelon28 de aproximativ 8 luni si luna aceasta pe 27 cu 4 zile inainte de a lua pastilele inactive am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu, iar a doua zi, pe 28 am avut dureri si niste sangerari usoare, un fel de pielita cu sange,apoi mi-a trecut si pe 31 am intretinut din nou relatii sexuale, iar de luni am inceput sa iau pastilele inactive si tot asa am avut niste sangerari si,la fel ca si data trecuta si dureri... poate fi o eventuala sarcina sau rana pe col???? care sunt alimentele care scad efectul anticonceptionalelor?eu pastilutele le-am luat corect, cu intarzieri de cel mult 15 min de la ora la care trebuia sa le iau.....

#2 2009-06-03 18:01:27

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: sangerari usoare.... ce poate fi?

Hmmm ... sfatul meu este sa mergi la medic. Numai el poate sti cu siguranta ce ai in urma unui consult. Daca ai luat pastilele corect, nu se pune problema unei sarcini.

Alimentele care scad protectia sunt grapefruitul si ceaiul de sunatoare. Altele nu mai sunt.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.