|
Nu esti logat.
Menstruatie neregulata#1 2009-04-28 19:36:39
menstruatie neregulataam si eu cateva intrebari pt doctoressa, sau pt cine imi poate raspunde. Offline #2 2009-04-28 20:43:35
Re: menstruatie neregulatasi eu am avut aceeasi problema ca si tine, aveam menstruatia regulata, tot la 28 de zile, si de cativa ani imi vine la 35-40 am fost si la medic mi-am facut analize, si nu a iesit nimic in neregula... am facut si tratament cu duphaston pt niste chisturi si tot nu s-a reglat... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-06-03 22:50:12
Re: menstruatie neregulatabuna...am si eu o problema...dintotdeauna am avut menstruatia neregulata...acum 5 luni am fost la medic si mi-a dat sa iau duphaston cu vit E timp de 10 zile...3 luni mi-a venit ciclu regulat, dar ultima data mi-a venit la 47 de zile de la ultima menstruatie...as vrea sa incep iar tratamentul dar nu mai tin minte a cata zi de la menstruatie sa incep sa iau pastilele...as vrea sa raman si insarcinata totodata...ce ma sfatuiti sa fac?...sa mai iau duphaston sau nu...si daca da, cum? Offline #4 2009-06-04 09:34:47
Re: menstruatie neregulataSingurul sfat competent pe care ti-l putem da este sa mergi la un medic bun si sa tratezi cauza acestor dereglari. Cu duphaston tu ai tratat doar efectul, adica lipsa sangerarii menstruale. Cred ca ar fi bine sa faci si niste dozari hormonale sa vezi cum stai. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|