|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie si secretie vaginala urat mirositoare#1 2009-06-03 18:19:15
intarziere menstruatie si secretie vaginala urat mirositoarede ieri am o secretie vaginala alb-galbuie cu un miros ingrozitor (seamana putin cu cel de peste), pe care nu reusesc sa o leg de nimic.. sambata am avut un contact sexual protejat (cu prezervativ) cu prietenul meu, dar cum si-a inceput cu mine viata sexuala iar el este genul de persoana extrem de atenta cu igiena, am motive serioase sa cred ca nu din cauza lui. mentionez ca nu am mai avut niciodata probleme de acest fel. Offline #2 2009-06-03 18:26:27
Re: intarziere menstruatie si secretie vaginala urat mirositoarepai ai zis ca ati folosit prezervativ, deci n-aveati ce sa luati unul de la altul, decat poate daca ati avut inainte contacte fara prezervativ...secretia aia poate fi o infectie, doar medicul iti poate spune exact "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-06-03 18:32:05
Re: intarziere menstruatie si secretie vaginala urat mirositoareMergi la medic. Noi nu putem decat sa dam cu banul. Un consult si o analiza de secretie te va lamuri cu siguranta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-06-03 19:03:56
Re: intarziere menstruatie si secretie vaginala urat mirositoaresunt perfect constienta de acest lucru si am precizat ca o sa merg la doctor cat de curand o sa pot. incercam doar sa-mi fac o idee, sa stiu cam la ce sa ma astept. iar secretia respectiva e foarte deranjanta si speram sa existe o cale de a-i ameliora mirosul fara sa distrug si mai mult flora din zona. Offline #5 2009-06-04 09:40:26
Re: intarziere menstruatie si secretie vaginala urat mirositoareSingura cale de a ameliora este tratamentul. De-asta ti-am spus sa mergi la medic. Din ce spui ... poate fi o garderella. Insa, repet, nu fac decat sa dau cu banul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|