homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie si secretie vaginala urat mirositoare

#1 2009-06-03 18:19:15

buttterfly
New member
Inregistrat: 2007-03-15

intarziere menstruatie si secretie vaginala urat mirositoare

de ieri am o secretie vaginala alb-galbuie cu un miros ingrozitor (seamana putin cu cel de peste), pe care nu reusesc sa o leg de nimic.. sambata am avut un contact sexual protejat (cu prezervativ) cu prietenul meu, dar cum si-a inceput cu mine viata sexuala iar el este genul de persoana extrem de atenta cu igiena, am motive serioase sa cred ca nu din cauza lui. mentionez ca nu am mai avut niciodata probleme de acest fel.

si imi intarzie ingrozitor menstruatia, ultima a fost pe 29 aprilie. in mod normal imi venea la aproximativ 30-31 de zile, dar cea din aprilie a fost la 35, iar acum nu mai vine. nu am mai avut alt contact sexual de la ultima menstruatie in afara de cel de sambata. iar singura data cand mi s-a mai intamplat sa-mi intarzie mult de tot (peste o luna) a fost cand am avut chisturi ovariene (in urma cu aproximativ 3 ani) pentru care am luat la momentul respectiv anticonceptionale si s-a rezolvat.

intrebarile mele sunt urmatoarele: ar putea as existe vreo legatura intre intarzierea menstruatiei si secretia pe care o am de ieri? ce pot sa-i fac pana ajung la doctor (lucru care o sa se intample probabil saptamana viitoare) sa nu mai miroasa asa, fara sa risc sa stric nimic altceva pe acolo? usturimi, mancarimi sau arsuuri nu am, nici macar atunci cand urinez. si e posibil sa fi luat si prietenul meu de la mine (indiferent ce am, pentru ca sigur am ceva..)? sau eu de la el? in sensul ca mi se pare ca a trecut prea putin timp de sambata pana marti ca sa se poata intampla asta..

multumesc!

#2 2009-06-03 18:26:27

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: intarziere menstruatie si secretie vaginala urat mirositoare

pai ai zis ca ati folosit prezervativ, deci n-aveati ce sa luati unul de la altul, decat poate daca ati avut inainte contacte fara prezervativ...secretia aia poate fi o infectie, doar medicul iti poate spune exact

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-06-03 18:32:05

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Mergi la medic. Noi nu putem decat sa dam cu banul. Un consult si o analiza de secretie te va lamuri cu siguranta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-06-03 19:03:56

buttterfly
New member
Inregistrat: 2007-03-15

sunt perfect constienta de acest lucru si am precizat ca o sa merg la doctor cat de curand o sa pot. incercam doar sa-mi fac o idee, sa stiu cam la ce sa ma astept. iar secretia respectiva e foarte deranjanta si speram sa existe o cale de a-i ameliora mirosul fara sa distrug si mai mult flora din zona.

#5 2009-06-04 09:40:26

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Singura cale de a ameliora este tratamentul. De-asta ti-am spus sa mergi la medic. Din ce spui ... poate fi o garderella. Insa, repet, nu fac decat sa dau cu banul.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.