|
Nu esti logat.
Ajutor#1 2009-06-04 09:59:00
ajutoram o problema... nici nu stiu cum sa explic... nu stiu daca e ceva in plus sau s-a desprins de undeva ... in partea din spate a intrarii in vagin am o excrescenta (daca ii pot spune asa). nu ma doare, iar la atingere nu simt nimic, ca si cum nu ar fi acolo. ce poate fi? Offline #2 2009-06-04 10:08:27
Re: ajutordar ti-a aparut de curand excrescenta asta? sau abia acum ai observat-o, deci posibil sa te fi nascut cu ea? Offline #3 2009-06-04 11:05:37
Re: ajutoram observat-o vara trecuta, cand eram la piscina. am simit ca ceva nu era in regula si am mers la baie. atunci mi-am dat seama. se intampla cam in perioada in care mi-am inceput viata sexuala... ma gandesc ca are vreo legatura. am avut dureri destul de mari, nu stiu daca erau normale sau nu... Offline #4 2009-06-04 11:06:35
Re: ajutormergi la medic, cel mai bine, noi n-avem cum sa ne dam seama aici despre ce e vorba Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|