|
Nu esti logat.
Pastiluta uitata :(#1 2007-06-15 10:58:37
pastiluta uitata :(buna ziua! va rog frumos daca sa poate sa ma ajutati... iau Yasminelle de vreo 8 luni (am facut pauza de o luna dupa 6 luni, asa au fost circumstantele).am luat pastilele pana acuma asa cum trebuie si la ore relativ identice (22.30),....dar dupa menstruatie...in a 8-a zi am luat prima pastila din folie(asa cum trebuia), insa nu am luat-o pe cea de-a 2-a...si au trecut cele 12 ore.le iau pe amandoua diseara, insa ma interesa daca duminica de exemplu,daca o sa am contact sexual..sunt protejata. ??? si inca o intrebare...yasminelle-ul ce tip de contraceptive sunt? (au pospectul in germana si nu prea stiu sa traduc) Offline #2 2007-06-15 11:05:16
Re: pastiluta uitata :(daca au trecut 12 ore decand ai luat ultima pastila trebuie protectie suplimentara (prezervativ) 7 zile. deseara le poti lua pe amandoua sau si akuma o poti lua pe cea uitata si deseara o ie-i pe cea de astazi. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #3 2007-06-15 11:13:46
Re: pastiluta uitata :(multumesc pt raspuns.... yasminelle nu yasmin vroiam sa stiu ce tip de pilula este...pt ca am vazut k sunt vreo 3 tipuri de pastilute Offline #4 2007-06-15 11:24:39
Re: pastiluta uitata :(e monofazic, ultramicrodozat...cred.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|