|
Nu esti logat.
Inot si candida?#1 2007-06-15 12:01:56
inot si candida?Buna,deci dak ma cunoasteti imi stiti problema recurenta cu candida. Offline #2 2007-06-15 12:03:16
Re: inot si candida?pot sa faci inot...daca e bazin curat, nu ai nici o problema...daca nu e bazin curat candida e chiar cea mai mica problema pe care ai putea sa o ai.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-15 14:56:05
Re: inot si candida?apropo de inot...eu in fiecare an merg la buni la tara si fac baie in cris...si de cand ma stiu nu am avut porbleme din cauza asta (in afara de faptul ca am mai racit)...anul trecut n am apucat sa fac din cauza operatiei si intre timp au inceput si pro cu candida la mine...acum sunt ok...dar daca o sa merg iar la cris sa ma astept la o candida de toata frumusetea? happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-06-15 16:05:20
Re: inot si candida?
si cea mai mare care ar fi? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|