homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema vecheisi pune accentul mereu si mereu asupra mea

#1 2009-06-05 13:30:14

trandafirul_alb
Membru
Inregistrat: 2009-06-04

o problema vecheisi pune accentul mereu si mereu asupra mea

am citit mesajele si raspunsurile din acest forum insa as vrea sa prezint situatia mea, nici eu nu stiu exact de unde sa o iau , am 22 de ani, viata sexuala am inceput-o  la 17 ani, cu un baiat la care am tinut foartemult si inca mai tin insa din cauza faliliei lui nu am stat prea mult timp impreuna  asa ca nu am avut o activitate sexuala  constanta, decand ma stiunu am avut o menstruatie regulata,de fapt de 1 an incoace imi tine videnta lunara, pana atunci nu am avut o evidenta si nici nu am avut o relatie serioasa, a fost o perioada in care am luat anticonceptionale,  cam 1 an, 1 an si ceva de fapt am luat odata cand mi-am inceput viata sexuala, apoi cand ne-am despartit am facut pauza ( luam atunci coral 21, si acum tin minte ptr ca imi era foarte rau dupa ele, mi le-a recomandatmedicul ginecolog, ) apoi dupa o perioada de 6-7 luni am inceput sa iau din nou.cunoscusem pe altcineva am luat mercilon, aproape 1 an , de 2 ani nu mai iau nici o pastila anticonceptionala, am un ciclu care variaza intre 33 si 47 de zile, (aceasta a fost cea mai luna intarziere, am facut atunci un test de sarcina si era negativ, am fost la medicul ginecolog si mi-a dat sa fac investigatii la un centru medical (nu vreau sa-i dau numele) , trb sa fac o analiza a sangelui care se face doar in perioada zilelor 3-5 de ciclu, asa ca am sunat la centru medical si am dat peste o doamna care imi zice ca trebuie sa ma programez cu 10 zile inainte, pai daca eu nu stiucand imi vineciclu cum sa ma programez asa, si i-am explicat clar ca inmomentul cand am primit recomandarea de la medica am sunat si misa spus ca este ok sa sun cu 2 zile inainte si ma programeaza , dar femeia aceea nici sa nu auda, mi-a zis sa le fac cu plata si costau destul de mult, sincer nu imi permit deareceam destule probleme la serviciu.
in 2009 nu au mai fost asa marii variatii  stabilindu-se in perioada 33 maxim 35 de zile si am inteles ca aceasta perioada este ok, dureaza cam 5-6 zile,cateodata am durei  foarte mari, iar altadata nici nu simt. am o relatie stabila de 1 an si jumatate si la anu urmeaza sa ne casatorim.. contaxtul sexual il facem neprotejat deoarece eu nu suport prezervativul  , si tinem de calendar asa cum este el intortocheat,in perioadele dificile  isi da drumu afara sau in anus. in luna aprilie  insa am calculat gresit zilele si am avut un contact sexual in anus cu terminarea tot acolo, insa dupa terminare la aproximativ 5-7 minute am inceput sa continuam din nou intrand in vagin.stiu ca este posibil sa fi ramas sperma  , ce ma ingrijoreaza este ca eram in ziua a 15 . la fix 10 zile dupa aceasta am avut 1 zi in care am sangerat era, in ziua 24 prea devreme pentru ciclu m-am gandit eu, ma simt obosita si am o secretie ciudata care imi curge .nu m-am mai dus la medic deoarece sunt stresata cu examenele si am de invatat foarte mult,
si inca ceva daca nu beau destula apa ma deranjeaza cand urinez simt un fel de durere.. un inconfort, iar dupa aceea parca am o bucata de gheata inauntru,imi place sa fac bai calde,am facut spalaturi cu ceai de galbenele si imi place cand este foarte firbinte imi incalzeste tot corpu, si imi ia senzatia asta de a face pisu mereu, mai aveam o perioada luna trecuta cand mergeam la toaleta si faceam doar un strop de pisu si ma jena de nu mai puteam simteam inconfortul foarte puternic , am facut atunci bai calde la  picioare, spalaturi cu fiderite ceaiuri,
de 1 luna iau niste pastilute de slabit care nu ma deranjeaza ma simt ok dupa ele a trecut 1 luna si mai trb sa le iau 2 luni, trebuie sa beau forte multa apa dupa ele.. acum nu stiu o fi din cauza pastileor sau nu pot sa-mi dau seama insa de vreo saptamana  am o stare de oboseala, nu pot dormi, si amsaride voma, nu pot nici sa mananc, aceasta stare o am de 1 saptamana , 1 saptamana si jumatate nu credcaeste din cauza pastilelor.. sinu stau prea bine nici depresiv.. trec de la o stare la alta , am destule conflictela locul de munca, si pe acasa cu parintii. ma simt obosita fizic si psihic .

ce credeti ca seintampla cu mine ? este posibil sa fie o sarcina avand invedere ziua de 15 incare sa produs evenimentul.. dar despre restul problemelor mele ??
astept parerile voastre. toate cele bune

#2 2009-06-05 14:11:07

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: o problema vecheisi pune accentul mereu si mereu asupra mea

fa un test de sarcina daca au trecut 3 saptamani de la contactul respectiv.
jena la urinare ar putea indica o infectie urinara pt care trebuie mers la medic.

#3 2009-06-05 16:35:11

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Trandafir,
pt sarcină fă repede un test, după părerea mea te cam joci cu sănătatea ta cu pastilutele de slăbit sant cumva
- capsula de slăbit -?
Oricum stările de vomă, starea de rău pe care descrii că o ai si labilitatea psihică de la pastile ti se trage,
insă dacă iti vine să faci sushu des,..
e posibil să fie sarcină, si sper pt binele tău să nu fie,
pt că pastilutele astea luate pe sarcină nu sant bune deloc.

Incă ceva dacă nu stii nu este bine pt sănătatea ta să faceti sex in anus si apoi să treacă dincolo fără măcar să se spele inainte pt că in fundulet sant anumiti microbi si el ti poate transporta f bine in vagin si uite probleme, că inteleg prezervativ nu folositi,...f rău.
Ai grijă de tine!

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-06-05 16:36:45)

hjarta M&M=S

#4 2009-06-06 08:49:02

trandafirul_alb
Membru
Inregistrat: 2009-06-04

ma gandeam si eu sa fac un test de sarcina insa  mai astept putin smile imi este teama sa-l fac asa ca am sa elimin toate variantele si intr-un final am sa-l fac big_smile astazi este a 28 zi, practic de azi ar trebui sa vina ciclu.. si cum eu nu il am regulat ar trebui sa-l astept pana in jurul datei de 12.06,  ce nu inteleg eu este ce-i cu sangerarea aceea la 24 de zile,
camysh : aceste simtome ale urinatului le-am avut si in perioada aceea cand am mers la medic si ma consultat si nu era vb de o infetie i-am explicat doctorei si ma consultat banuiesc ca si-ar fi dat seama daca era o infectie, dansa insa mi-a recomandat acele analize hormonale si a pus cauza aceasta o raceala deoarece eram in sezonul rece si adevarul este ca nu prea m-am protejat impotriva frigului. daca ar fi o infectie de ce am aceste simtome doar atunci cand nu consum apa? si nu le am mereu ?? ma gandeam D-ne fereste sa nu fie ceva de la rinichi..
NafNaf : pastilelel care le iau nu sunt capsula de slabit.. sunt Super Slim.. si le iau deja de 1 luna, mananc foarte bine, adica 3-4 mese consistente pe zi ptr ca doar asa isi face efectul, insa acum de o perioada  am aceste senzatii, nu am facut pauza la pastile nu am luat altceva care sa zic imi schimba metabolismul. si totusi aceste senzatii apar.. o fi din cauza stresului..?? cine stie..
fac pipi des deoarece consum foarte multa apa, cam 3-4 litri pe zi - de aceea ma duc asa des la toaleta, daca nu consum apa am senzatiile acelea la urinare.
cat despre prezervativ nu folosim deoarece nu il suport eu , oi-am explicat si medicului si mi-a spus ca am o sensibilitate la ele si la tot ce contine acel prezervativ.

Acum sunt in Co mai am 1 saptamana , saptamana asta am stat in casa doar marti am iesit putin.. si cred ca trec prin starile astea deoarece stau in casa si invat nu am o activitate , si inca ceva poate radeti de mine insa am o firca  de florii la mine in bloc un vecin sa aruncat pe fereastra, nu am vazut faptul in sine insa mi-a povestit mama si am vazut locul acolo si l-am vazut si pe mort insa era  acoperit.. de atunci am prins o teama 2 saptamani mi-a fost frica sa stau singura in casa, de atunci am o fobie cand vad sange , daca vad un accident pe strada  nu pot dormi toata noaptea si imi e teama sa stau singura. ce pot sa fac ?????
D_ne simt ca o iau razna.. nu ma mai recunosc sunt stresata cu exemenele ptr ca mai am 2 saptamani pana atunci HELP

#5 2009-06-06 09:12:00

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

eu zic sa te calmezi, si sa faci un test sa fii sigura, nu sa tot amani atata.
in leg cu super slim nu cred ca doar atunci isi fac efectu smile atunci simti tu ca nu ti-e foame.
chiar daca bei multa apa, nu e normal sa ai acele senzatii de urinare.. mai bine ai merge la medic pt rinichi.

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.