|
Nu esti logat.
O problema vecheisi pune accentul mereu si mereu asupra mea#1 2009-06-05 13:30:14
o problema vecheisi pune accentul mereu si mereu asupra meaam citit mesajele si raspunsurile din acest forum insa as vrea sa prezint situatia mea, nici eu nu stiu exact de unde sa o iau , am 22 de ani, viata sexuala am inceput-o la 17 ani, cu un baiat la care am tinut foartemult si inca mai tin insa din cauza faliliei lui nu am stat prea mult timp impreuna asa ca nu am avut o activitate sexuala constanta, decand ma stiunu am avut o menstruatie regulata,de fapt de 1 an incoace imi tine videnta lunara, pana atunci nu am avut o evidenta si nici nu am avut o relatie serioasa, a fost o perioada in care am luat anticonceptionale, cam 1 an, 1 an si ceva de fapt am luat odata cand mi-am inceput viata sexuala, apoi cand ne-am despartit am facut pauza ( luam atunci coral 21, si acum tin minte ptr ca imi era foarte rau dupa ele, mi le-a recomandatmedicul ginecolog, ) apoi dupa o perioada de 6-7 luni am inceput sa iau din nou.cunoscusem pe altcineva am luat mercilon, aproape 1 an , de 2 ani nu mai iau nici o pastila anticonceptionala, am un ciclu care variaza intre 33 si 47 de zile, (aceasta a fost cea mai luna intarziere, am facut atunci un test de sarcina si era negativ, am fost la medicul ginecolog si mi-a dat sa fac investigatii la un centru medical (nu vreau sa-i dau numele) , trb sa fac o analiza a sangelui care se face doar in perioada zilelor 3-5 de ciclu, asa ca am sunat la centru medical si am dat peste o doamna care imi zice ca trebuie sa ma programez cu 10 zile inainte, pai daca eu nu stiucand imi vineciclu cum sa ma programez asa, si i-am explicat clar ca inmomentul cand am primit recomandarea de la medica am sunat si misa spus ca este ok sa sun cu 2 zile inainte si ma programeaza , dar femeia aceea nici sa nu auda, mi-a zis sa le fac cu plata si costau destul de mult, sincer nu imi permit deareceam destule probleme la serviciu. Offline #2 2009-06-05 14:11:07
Re: o problema vecheisi pune accentul mereu si mereu asupra meafa un test de sarcina daca au trecut 3 saptamani de la contactul respectiv. Offline #3 2009-06-05 16:35:11
Re: o problema vecheisi pune accentul mereu si mereu asupra meaTrandafir, Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-06-05 16:36:45) M&M=S Offline #4 2009-06-06 08:49:02
Re: o problema vecheisi pune accentul mereu si mereu asupra meama gandeam si eu sa fac un test de sarcina insa mai astept putin imi este teama sa-l fac asa ca am sa elimin toate variantele si intr-un final am sa-l fac astazi este a 28 zi, practic de azi ar trebui sa vina ciclu.. si cum eu nu il am regulat ar trebui sa-l astept pana in jurul datei de 12.06, ce nu inteleg eu este ce-i cu sangerarea aceea la 24 de zile, Offline #5 2009-06-06 09:12:00
Re: o problema vecheisi pune accentul mereu si mereu asupra meaeu zic sa te calmezi, si sa faci un test sa fii sigura, nu sa tot amani atata. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|