homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

LOGEST FARA PAUZA DE 7 ZILE....???

#1 2009-05-21 21:45:56

mony_kiss
Membru
Inregistrat: 2009-05-21

LOGEST FARA PAUZA DE 7 ZILE....???

Buna seara.
Iau anticonceptionale Logest de 6 luni si as vrea sa stiu in cazul in care termin folia si incep o alta folie logest, fara a face pauza de 7 zile cum ar fi normal (plec in vacanta big_smile   si nu as vrea sa am menstruatie), care ar fi reactiile adverse, in caz ca exista.???Astept un raspuns din partea celor care stiu un raspuns.Multumesc.

#2 2009-05-21 22:53:07

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: LOGEST FARA PAUZA DE 7 ZILE....???

mony_kiss a scris:

Buna seara.
Iau anticonceptionale Logest de 6 luni si as vrea sa stiu in cazul in care termin folia si incep o alta folie logest, fara a face pauza de 7 zile cum ar fi normal (plec in vacanta big_smile   si nu as vrea sa am menstruatie), care ar fi reactiile adverse, in caz ca exista.???Astept un raspuns din partea celor care stiu un raspuns.Multumesc.

nu o sa ai reactii adverse,eventual un ciclu un pic mai abundent,dar in rest nu e nici o problema smile vacanta placuta

#3 2009-05-21 23:52:43

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu o sa ai nici o reactie adversa, si eu am facut asa o data si nu am observat nici o schimbare.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2009-06-07 17:20:27

mony_kiss
Membru
Inregistrat: 2009-05-21

Multumesc mult fetelor pentru raspunsurile voastre!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.