|
Nu esti logat.
De ce aceasta intrebare...virgina sau nu?#1 2009-06-07 20:03:48
de ce aceasta intrebare...virgina sau nu?salutare.e primul meu mesaj postat,dar formul l am urmarit...felicitari...la ce se refera mesajul meu...cand o fata se duce la medic pt o interventie chirurgicala este intrebata daca mai este virgina sau nu...mie mi s a intamplat la operatia de apendicita.ce relevanta medicala are faptul asta?de ce se pune intrebarea asta?mai ales ca se mai intampla de fata cu mama,tata la consult si multe fete mint. Offline #2 2009-06-07 20:05:23
Re: de ce aceasta intrebare...virgina sau nu?k sa excluda o sarcina extrauterina Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2009-06-07 20:08:50
Re: de ce aceasta intrebare...virgina sau nu?...misses...eu nu am auzit sa intrebe asta la toate operatiile...stiu insa ca acum este o metoda mai noua de a opera apendicita...in afara de cea laparoscop...prin vagin...nu am asistat inca la vreo operatie de acest gen...stiu ca se practica la fotomodele ca sa nu ramana semne...alta explicatie pentru aceasta intrebare nu am...sau cel putin nu imi vine acum in minte...daca imi mai amintesc o sa te anunt... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2009-06-07 22:33:07
Re: de ce aceasta intrebare...virgina sau nu?multumesc pentru raspunsuri. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|